< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - sambata, 28 martie 2009

Noua iubita a lui Guy Ritchie, o blonda sexy cu picioare lungi

Apropiatii regizorului Guy Ritchie au stiut dintotdeauna ca acesta e atras ca un magnet de blondele cu picioare lungi si frumoase. Inainte de Madonna, presa a scris indelung despre faptul ca Guy s-a iubit cu senzuala prezentatoare Tv, Tania Strecker.

Odata incheiat capitolul cu diva pop, Madonna, Ritchie isi permite sa isi aleaga, din nou, iubitele in functie de mai vechile criterii estetice. Drept dovada, potrivit tabloidului "The Sun", la bratul sau sta, mai nou, Petrina Khashoggi, fiica nelegitima a unui cunoscut politician britanic, Jonathan Aitken si a frumoasei Soraya Khashoggi.

Si, daca pana acum doar Madonna era "certata" ca s-a cuplat cu tanarul Jesus Luz, care i-ar fi putut fi copil, avand cu 28 de ani mai putin ca ea, pare sa fi venit randul lui Guy Ritchie, in varsta de 40 de ani, sa se cupleze cu o femeie cu 13 ani mai tanara. Amicii regizorului spun ca relatia acestuia cu Petrina dureaza deja de cateva saptamani, dar ca cei doi amorezi vor sa isi tina povestea de dragoste departe de ochii presei mondene, pentru a evita comentariile rautacioase. Cu atat mai mult cu cat, exista riscul ca jurnalistii sa aminteasca de trecutul rebel al actualei partenere a lui Ritchie, care a fost, la nici 21 de ani, internata intr-o clinica de specialitate, pentru a scapa de dependenta de alcool si stupefiante, noteaza "The Sun".

C.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=24389&data=2009-03-28