< Imprimare >      ZIUA ONLINE - VEDETE - luni, 23 martie 2009

Cand Madonna e de fata, Jesus nu are voie sa raspunda la telefon, decat in cazuri de urgenta!

In relatia Madonnei cu mult mai tanarul Jesus, in mod clar canta gaina si nu cocosul. Si asta pentru ca, potrivit "Female First", diva pop i-a interzis iubitului sau sa mai raspunda la telefon in prezenta sa.

Cantareata in varsta de 50 de ani s-a certat cu Jesus, in varsta de 22 de ani, dupa ce el a raspuns la un apel, cand cei doi erau in aceeasi camera iar acum tanarul nu are voie sa vorbeasca la telefon in prezenta Madonnei decat in situatii de urgenta.

"S-a pornit impotriva lui. I-a spus ca e nepoliticos sa vorbeasca la telefon de fata cu ea. El s-a aparat si au avut o cearta destul de aprinsa. Madonna a fost de acord sa-l lase sa raspunda la telefon doar in cazuri de urgenta", a declarat o sursa din anturajul celor doi.

Mai mult decat atat, se pare ca familia lui Jesus stie intotdeauna cand el si Madonna sunt impreuna. Si asta pentru ca nimeni nu reuseste sa-l prinda la telefon. "Vede ca-i suna telefonul si pur si simplu il lasa asa", a mai adaugat sursa.

In mod cert, relatia celor doi nu este una de egalitate. Daca Jesus are restrictie in ceea ce priveste vorbitul la telefon, despre Madonna nu se poate spune acelasi lucru, intrucat ea isi permite sa discute cu oricine si oriunde prin intermediul mobilului.

Dar poate ca restrictia Madonnei nu a aparut din senin. Se pare ca saptamana trecuta Jesus a dansat cu un fotomodel tanar, pe nume Luciana, in orasul sau natal din Rio de Janeiro, in timp ce diva pop era acasa, in New York.

"Jesus era atractia petrecerii si toate fetele au innebunit cand el si-a facut aparitia. Dar Luciana a fost mai interesata decat restul si nu i-a luat mult sa puna pana pe el, pentru un dans. Ii soptea diverse la ureche, o lua de mana, o tinea pe dupa talie", a declarat un martor, mai precizeaza "Female First".

Sa fie oare acesta semnul unor probleme in paradis?

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=23995&data=2009-03-23