< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - joi, 27 decembrie 2007

Politicienii ne ureaza de pe blog

Alesii au avut un Craciun tihnit. Au stat in sanul familiei, cu sarlamele si carnatii pe masa.

Elena Udrea a avut si tort: a implinit, a doua zi de Craciun, 34 de primaveri. Dar tot la 30 de ani se crede. "Nu-mi amintesc cand au trecut ultimii patru", spune sarbatorita pe blogul personal. Dar, cum e final de an, a facut bilantul si a realizat ca 2007 a fost pentru ea "un an greu, tensionat, agitat". Altfel, a avut parte de un Craciun "linistitit, cum nu mi s-a mai intamplat de cativa ani".

La final ne-a urat: "Va doresc acum tuturor sa aveti parte de sarbatori fericite si un an nou in care sa vi se indeplineasca toate dorintele", a spus Udrea, fericita ca pleaca "pentru cateva zile". Unde? Domnul Cocos stie. Sau nu.

Nici fostul presedinte Ion Iliescu nu a uitat ca si-a facut blog, asa ca, dupa ce a ascultat cuvantarea patriarhului si colinde la radio, a intrat in blogosfera si a deliberat: "Craciunul 2007 parca a fost mai tihnit decat in alti ani! Mai putin zgomotos, fara petardele asurzitoare din anii trecuti! Cu un program minunat al postului national de radio care a dovedit o adevarata maestrie in prezentarea datinilor si traditiilor romanesti de Craciun. Cu multe, multe felicitari primite si transmise!.... Ce lume minunata!". Nu a uitat nici de sarbatoriti, asa ca "in aceasta atmosfera tin sa transmit LA MULTI ANI! tuturor celor ce poarta numele de Stefan si Stefania".

Ministru... prim-ministru... blogger... Adrian Nastase este si el foarte darnic cu urarile si, pentru a confirma momentele fericite petrecute cu familia, a postat cateva poze sugestive pe blog. Pentru cine se intreaba, Nastase si-a petrecut Craciunul la Cornu, unde a facut pe Mosu' - a impartit cadouri. Altfel a citit, a vazut "leul din desert", adica a avut preocupari elevate. "O parte din timp mi-am folosit-o citind si raspunzand la sute de SMS-uri cu felicitari de sarbatori", mai spune Nastase, care a numarat mesajele si a constatat cu bucurie: "Am mai multi prieteni anul acesta decat anul trecut!".

Primarul Chiliman si pesedistul Vasile Dancu ureaza si ei, scurt si la obiect: "Sarbatori fericite".

Doar site-ul lui Geoana nu este actualizat. Si-a facut blog pentru ca asa e trendul, dar nu este un mare scriitor. Ultima postare e de la inceputul lunii, deci nu ureaza nimc nici prietenilor si nici dusmanilor.

Gusa nu zice nimic de doua luni.

A.VINTILA

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=2322&data=2007-12-27