< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ACTUALITATE - joi, 12 martie 2009

Elena Basescu, cuplata cu Irinel Columbeanu de presa italiana

Ziua... cea mai lunga pentru imaginea Elenei Basescu in presa internationala. Dupa ce un comentariu al agentiei Associated Press a "desfiintat-o" pe mezina presedintelui, amintind ca "Elena Basescu topaie pe podiumuri de moda si mutileaza gramatica", presa italiana o "cupleaza" pe aceasta cu Irinel Columbeanu!

Intr-un articol dedicat candidaturii Elenei Basescu in Parlamentul European si intitulat "M-a trimis tata Basescu: Elena in Parlament", ziarul italian La Repubblica ilustreaza materialul cu un grupaj foto in care alatura, la un moment dat, fotografia Elenei Basescu unei alte fotografii care il prezinta pe Irinel Columbeanu impreuna cu consoarta sa Monica. Practic, ziarul italian o confunda pe fiica presedintelui cu Monica Columbeanu, poza Elenei Basescu dorindu-se a fi o clarificare foto a imaginii Monicai Columbeanu, a carei figura nu se distinge explicit pentru necunoscatori.

"Elena Basescu e fata mezina a presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Elena este tanara, are doar 28 de ani, lucreaza ca fotomodel si ar putea castiga un mandat in Parlamentul European. Vestea candidaturii Elenei nu i-a entuziasmat pe romani, pentru ca aceasta este cunoscuta pentru flirturile si noptile pe care le pierde la petreceri. Ii lipseste experienta necesara. Cu siguranta nu ii lipseste sarmul", se precizeaza in articolul publicat de La Repubblica.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=23150&data=2009-03-12