< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - joi, 20 decembrie 2007

Ce ne facem, fetelor?

Alexandru Erbasu se insoara

Devenit faimos gratie escapadelor sale nocturne prin cluburi si idilelor sale cu Elene celebre in lumea mondena a Capitalei - blonda Elena Udrea sau bruneta mezina prezidentiala Elena Basescu, Alexandru Erbasu, mostenitorul imperiului in constructii cu acelasi nume, pare dispus sa renunte la titlul de tanar Don Juan si sa se aseze la casa lui. Cea care a reusit sa il cucereasca definitiv pe Alex este o alta Elena, de data aceasta din Craiova, scrie cotidianul "7 Plus".

Ravnit de multe dintre tinerele din lumea mondena a Capitalei, Erbasu Jr. pare decis sa se cuminteasca. Este atat de prins in mreje de noua sa partenera, incat, sustin cunoscutii sai, nu a mai stat mult pe ganduri si a si cerut-o de sotie, oferindu-i chiar si inelul de logodna. Mai mult, nunta este programata pentru anul viitor, la Palatul Bragadiru. Erbasu Jr. ar vrea, cat mai rapid, doi copii, un baiat si o fata. Pe viitoarea sa sotie a cunoscut-o tot intr-un club, prin intermediul unor prieteni comuni.

In ultima vreme, Alex Erbasu s-a apucat serios de munca. Administreaza afacerile familiei, atat pe cele din costructii, cat si hotelul proprietate personala. In noua sa postura, de om asezat, s-a aratat revoltat de modul in care presa l-ar fi "cuplat" cu celebritati din lumea mondena a Bucurestilor - Maria Marinescu, Elena Basescu sau cu fostul consilier prezidential, Elena Udrea. Cat despre relatia cu mezina presedintelui Romaniei, Erbasu sustine ca intre el si Elena nu exista decat o buna prietenie. Mai mult, Alexandru, mostenitorul unei averi considerabile, care a apartinut omului de afaceri Mihai Erbasu, gasit mort in urma cu trei ani, in curtea casei familiei, din Snagov, sustine ca a avut doar trei relatii serioase si multe altele mai putin serioase.

ZIUA ONLINE

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=2269&data=2007-12-20