< Imprimare >      ZIUA ONLINE - VEDETE - vineri, 27 februarie 2009

Cel mai tare model din istorie, Elle Macpherson, topless

Supranumita "The Body" (Corpul), celebrul fotomodel australian Elle Macpherson a ocupat prima pagina a celor mai influente reviste de moda din lume. Despre ea se spune ca este cel mai tare model din istoria manechinelor si fotomodelelor, fiind desemnata cea mai cea dintre frumusetile care defileaza pe podium. Elle s-a remarcat in lumea modei inca din anii '80, iar de atunci a devenit nelipsita in prezentarile de moda ale celor mai mari firme din lume: Versace, Dior, Prada. Chiar si acum, la 44 de ani, paparazzi nu s-au plictisit sa o vaneze in vacante, pentru a-i surprinde formele sexy si apetisante care sucesc inca mintile a mii de barbati.

Elle Macpherson a experimentat mai multe domenii de activitate, inclusiv actoria. Supermodelul a avut roluri in "Sirens", alaturi de Hugh Grant, si in cunoscutul serial de comedie, "Friends".

"The Body" a strans o avere de peste 60.000.000 de lire sterline numai din prezentari de moda si reclame. Elle este urmata in top de Cindy Crawford si de britanica Twiggy. Se pare ca publicul prefera modelele cu ceva forme, intrucat toate cele trei frumuseti prezinta o forma fizica excelenta.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=22118&data=2009-02-27