< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EXTERNE - luni, 23 februarie 2009

Roman ucis la Roma de un italian baut si drogat: De data aceasta, multimea nu a vrut sa il linseze pe sofer

In sangele tanarului sofer italian au fost gasite urme clare de alcool, cocaina si marihuana.

Un cetatean roman in varsta de 31 de ani, rezident la Roma si angajat al unei firme din Capena, a fost accidentat si ucis duminica seara, in jurul orelor 23.00, de un autoturism condus de un tanar italian in varsta de 24 ani, baut si drogat cu cocaina si canabis, transmite Agerpres. Potrivit Il Messaggero, accidentul a avut loc pe soseaua provinciala 51 B care leaga zona Tiberina de Capena. Tanarul italian a continuat, dupa lovirea romanului, drumul pana acasa cu masina sa Citroen C2, dupa care, realizand probabil gravitatea faptei, s-a predat carabinierilor din Capena si le-a povestit intamplarea.

S-a intors impreuna cu carabinierii la locul accidentului, iar pe marginea carosabilului, in iarba, a fost gasit corpul cetateanului roman decedat.

Tanarul a fost supus controlului de etilotest si a rezultat pozitiv cu un nivel al alcoolului in sange de peste 1,5 grame pe litru. A iesit pozitiv si controlul privind consumul de droguri, rezultand in sangele tanarului sofer italian urme clare de cocaina si marihuana.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=21712&data=2009-02-23