< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SOCIAL - vineri, 20 februarie 2009

Ministrul Muncii, marele absent de la intalnirea cu sindicatele din administratia publica

Reprezentantii sindicatelor din administratia publica s-au declarat nemultumiti de rezultatul discutiilor ce au avut loc, vineri, la sediul Ministerului Muncii, adaugand ca Marian Sarbu nu a venit sa discute cu ei, ceea ce este jignitor.

Reprezentantii functionarilor au precizat ca nu s-a ajuns la niciun fel de rezultat si ca inca nu au decis daca se va trece la proteste.

"Vom face o petitie pe care o vom depune in Parlament pentru solutionarea problemelor angajatilor. Noi ne-am intalnit doar cu un secretar de stat, ministrul Muncii nici nu a venit sa discute cu noi, ceea ce credem ca este jignitor", a declarat Razvan Bordeanu, de la Sed Lex, potrivit ziare.com.

Sebastian Oprescu, Presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici, a declarat ca protestele functionarilor publici vor continua luni, 2 martie.

"Noi mai avem 9 zile pana la deschiderea grevei generale si in aceasta perioada suntem dispusi sa argumentam cererile. Ne vom mai intalni cu siguranta si saptamana viitoare. Ieri am suspendat protestele, cred ca acestea vor continua luni, 2 martie, impreuna cu alte federatii sindicale. Reprezentantii ministerului nu au venit cu propuneri pentru a rezolva problemele", a precizat Sebastian Oprescu, Presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=21536&data=2009-02-20