< Imprimare >      ZIUA ONLINE - VEDETE - vineri, 20 februarie 2009

Ups! Natalie Imbruglia cu chiloteii la vedere

Cand esti celebru, viata iti este analizata pas cu pas, iar fiecare aparitie este vanata de paparazzi, mai ales daca esti una dintre vedetele zgarcite in declaratii. Este un joc de-a soarele si pisica, iar de data aceasta victima a fost Natalie Imbruglia. Cantareata australiana, in varsta de 33 de ani, a fost surprinsa de paparazzi cu... chiloteii la vedere.

Intre timp, Imbruglia se pregateste sa revina pe scena muzicala, anul acesta. Artista va lansa un nou album in luna martie. Cantareata scrie pe site-ul personal ca este foarte incantata de noul album, care este, in prezent, "in faza de mixaje". "Mi-a luat mai mult timp decat speram, insa, ma simt foarte bine pentru ca am controlul si pot decide momentul in care acest disc va fi lansat in intreaga lume", a afirmat Imbruglia.

In 2007, artista a lansat compilatia "Best of", iar de atunci face eforturi sa reediteze succesul pe care l-a avut cu melodia "Torn", in 1997. Speram ca noul album ii va aduce succesul pe care si-l doreste, chiar daca intre timp a aparut in ipostaze mai... sexy.

Natalie Imbruglia a sustinut un recital si in Romania, in cadrul Festivalului Cerbul de Aur din 2005, pentru ca apoi sa revina in 2008, cu ocazia lansarii unui nou model de autoturism. Ea a castigat un premiu MTV, la sectiunea "Cel mai bun artist debutant" in 1998, si a fost nominalizata de trei ori la premiile Grammy.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=21510&data=2009-02-20