< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - miercuri, 18 februarie 2009

I-a furat sperma, dupa o partida de sex oral, pentru a ramane insarcinata!

Oricat ar parea de greu de crezut, un barbat si-a dat in judecata fosta iubita pentru un motiv cel putin bizar: omul a aflat ca aceasta i-a folosit, in secret, sperma pentru a concepe un copil. Judecatorul, insa, a decis ca faptele femeii nu pot fi considerate de natura penala, intrucat barbatul si-ar fi dat lichidul seminal ... voluntar.

Cazul este cu atat mai neobisnuit cu cat protagonistii in cauza sunt si medici. Potrivit "Fun Reports", Richard Phillips a dat-o in judecata pe Sharon Irons cu cativa ani in urma. Phillips declara ca fosta sa iubita l-a pacalit, furandu-i sperma, la finalul unei partide de sex oral. Femeia a folosit apoi sperma pentru a ramane insarcinata, fara ca el sa stie.

Ulterior cei doi s-au despartit si Richard n-a stiut nimic despre copil. Sharon Irons a reusit chiar sa-si socheze fostul iubit, cand i-a intentat proces de paternitate barbatului, pentru a-i plati copilului ei pensia alimentara. De-abia atunci Phillips a aflat ca era tata. Doctorul, care la randul sau si-a acuzat fosta iubita de "tradare calculata si profund personala" si a cerut o recompensa pentru daune morale, a fost obligat sa plateasca 800 de dolari pe luna pentru a-si intretine copilul.

Sharon Irons nu a pledat vinovata in fata juriului, spunand ca nu a facut nimic rau pentru fostul partener. Mai mult decat atat, ea a adaugat ca suferinta morala a barbatului nu este motiv pentru un proces. Curtea Suprema a fost de acord cu argumentele femeii, dar Phillips a refuzat sa se dea batut si a facut apel, astfel incat Curtea de Apel din Illinois a recunoscut in cele din urma dreptatea barbatului inselat. Instanta a decis ca Sharon a avut o relatie sexuala cu doctorul doar pentru a-i fura sperma.

Judecatorul a considerat imposibil ca sexul oral sa culmineze cu o sarcina, precizand ca asta nu dovedeste decat intentiile frauduloase premeditate ale femeii. Judecatorul a mai adaugat ca, intrucat finalitatea actului sexual s-ar fi petrecut de buna voie, nu este corect ca Sharon sa fie acuzata de furt de sperma.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=21327&data=2009-02-18