< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - marti, 11 decembrie 2007

Pe platourile de filmare, un sarut pasional s-a topit intr-o poveste de amor

Eros Ramazzotti, indragostit de top modelul Madalina Ghenea

E tanara, frumoasa, a cucerit podiumurile de prezentare si a realizat pictoriale pentru cele mai cunoscute marci de lenjerie intima. Acum si-a adaugat in palmares si o relatie cu o celebritate. Tabloidul "Cancan" dezvaluie ca Madalina Ghenea, frumoasa din Slatina, l-a cucerit pe Eros Ramazzotti.

Cantaretul italian este cunoscut pentru slabiciunea lui fata de modele. Dovada ca, el a fost casatorit cu top modelul elvetian, Michelle Huntziker. Celebrul cantaret a cunoscut-o pe Madalina Diana Ghenea la filmarile ultimului sau videoclip. Stabilita de numai un an in Milano, Madalina Ghenea a reusit sa-i impresioneze pe italieni prin frumusetea ei, realizand pictoriale pentru cele mai cunoscute marci de lenjerie intima. In ciuda faptului ca majoritatea contractelor au fost strans legate de modelling, romanca a avut norocul sa ajunga la castingul organizat pentru cel mai nou videoclip al celebrului cantaret Eros Ramazzotti. Dintre sutele de manechine din toata Europa, prezente la selectie, a fost aleasa Madalina Diana Ghenea. In urma contractului, romanca a obtinut aproximativ 10 mii de euro. Jobul a fost cu atat mai placut pentru tanara de 20 de ani, cu cat, conform scenariului, la filmari urma sa-l sarute pasional pe Ramazzotti. Scena a fost pe placul celor doi, care, potrivit unor surse din stafful cantaretului, au continuat sa se intalneasca in afara platoului, totul trasformandu-se intr-o poveste de amor. Dupa o pauza de sase ani, videoclipul pe care Eros Ramazzotti il va lansa in urmatoarele zile in Italia va fi si unul de imagine.

Madalina Diana Ghenea este din Slatina si a debutat pe podium la numai 15 ani. Cariera de model a purtat-o prin toata lumea, iar de un an locuieste in Italia. Printre cele mai importante contracte obtinute in Peninsula s-a numarat si realizarea calendarului Peroni, alaturi de alte doua romance, Catrinel Menghia si Carmen Prodan. In Italia, Madalina a fost iubita unui model celebru, Simone.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=2054&data=2007-12-11