< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EVENIMENT - luni, 2 februarie 2009

Tara in care autoritatile sufera de glaucom

Procurorii nu l-au audiat deocamdat pe Serghei Gorbunov

Procurorii nu l-au audiat deocamdat pe Serghei Gorbunov, verificand in acest moment alibiul acestuia, a declarat, luni, purttorul de cuvant al Parchetului de pe lang Curtea de Apel Braov, Ramona Diaconu, care a precizat c sunt i ali suspeci in acest caz, informeaza NewsIn.

Ramona Diaconu a declarat presei c Gorbunov a rmas in continuare pe lista suspecilor, dar c deocamdat nu s-a inceput urmrirea penal in cazul lui.

"Sunt verificate foarte multe persoane, inclusiv persoane din anturajul lui Gorbunov", a spus purttorul de cuvant, care a precizat c, pan in acest moment, Serghei Gorbunov nu a fost audiat la Parchetul de pe lang Curtea de Apel Braov i nu s-a emis nici-o ordonan de reinere.

Ramona Diaconu a mai spus c Gorbunov este in arestul IPJ, unde va rmane pan la finalizarea anchetei.

Diaconu a afirmat c exist un alt cerc de suspeci i c sunt foarte multe persoane care au fost audiate in aceast cauz.

"Procurorii Parchetului Curii nu au audiat inc aceste persoane despre care s-a spus c ar fi fost in sal in momentul in care Gorbunov era la antrenament", a spus Diaconu, care, intrebat fiind dac Gorbunov ar fi putut s plece de la sala de sport, a precizat c absolut nicio ipotez nu este inlturat i se verific toate variantele.

"Nu pot sa spun c nu exist probe, in acest moment se verific toate informaiile i se adun probe", a mai afirmat purttorul de cuvant. Potrivit lui Diaconu, procurorii verific afirmaiile "care au spus c nu el este autorul acestei fapte".

Purttorul de cuvant a mai spus c Gorbunov este suspect din cauza trecutului su i c are un profil care il indic drept suspect.

In acest caz au fost audiate i persoane din Republica Moldova, a precizat Ramona Diaconu.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=20415&data=2009-02-02