< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - luni, 2 februarie 2009

In pana de inspiratie vestimentara, cantareata a apelat la stilul unui coleg de breasla

Cher, clona lui Ozzy Osbourne! (FOTO)

Cine aude de Char, se gandeste aproape instantaneu la una dintre aparitiile sale vestimentare dintre cele mai socante. Pentru petrecerea de premiere a filmului "Slumdog Millionaire", desfasurata recent, cantareata pare sa fi avut a avut o pana de inspiratie cand a venit vorba de tinuta in care urma sa-si faca aparitia. Un lucru e sigur: nimeni nu s-ar fi gandit ca o sa se inspire tocmai din stilul rockerului Ozzy Osbourne.

Si cu toate astea, cantareata a semanat intr-un mod nefiresc cu solistul formatiei Black Sabbath, scriu jurnalistii britanici de la "Daily Mail". Idolul muzical al generatiei anilor '60 si-a asortat parul lung, drept si negru cu o pereche de cizme inalte pana sub fund, cu o fusta stralucitoare si un tricou in carouri.

Si, ca si cum nu ar fi fost suficient, Cher a optat si pentru un machiaj nepotrivit. Contrastand cu trendul actual din cetatea filmului, bronzul permanent, cantareata in varsta de 62 de ani a optat pentru o culoare pala a pielii, aproape cadaverica, si un fard de pleoape rosu.

Jurnalistii britanici au ajuns, astfel, sa se intrebe daca nou-descoperitul simt al modei de care se bucura Cher, se datoreaza viziunii pozitive asupra vietii, pe care cantareata ar avea-o de cand la Casa Alba este presedinte Barack Obama. Aceasta il considera pe Obama cu adevarat potrivit pentru aceasta functie. "Aduce ceva mai mult in spiritul sau si e ceva in el care imi insufla incredere. Republicanii aproape m-au omorat. Spiritul meu a renascut, este un timp minunat sa fii american", a declarat diva, citata de "Daily Mail".

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=20414&data=2009-02-02