< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - luni, 2 februarie 2009

Noua jucarie sexuala a Madonnei (FOTO)

Cea mai buna dovada ca Madonna l-a uitat deja pe Guy Ritchie este aceea ca diva si-a tras un nou iubit. Si nu orice iubit, ci unul cu rol de jucarie sexuala, scrie presa americana. Cantareata de 51 de ani a fost vazuta recent in compania mult mai tanarului fotomodel Jesus Luz, in timp ce paraseau restaurantul Macelleria din New York.

Cei doi au petrecut impreuna cateva ore, timp in care au luat masa cu niste prieteni, dar si cu copiii Madonnei, David Banda si Lourdes. Dupa cina, cantareata si-a dus familia la cumparaturi in magazinele din New York.

Potrivit "Socialite Life", Madonna l-a cunoscut pe fotomodelul Jesus la o sedinta foto pentru revista "W", in Rio de Janeiro, dupa care l-a rugat sa o insoteasca in Sao Paolo. "Toata lumea stie ca (cei doi-n.r.) se saruta si fac alte lucruri impreuna, fara nici un fel de obligatie de fidelitate sau de implicare ulterioara intr-o relatie, echivalentul pentru acest lucru in portugheza fiind cuvantul "ficando' ", povesteste o sursa citata de site-ul amintit.

C.G.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=20392&data=2009-02-02