< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - sambata, 8 decembrie 2007

Angelina Jolie, cel mai sexy star de la Hollywood

Angelina Jolie este cel mai sexy star de cinema de la Hollywood. Cel putin, asa cred cititorii revistei Empire Magazine. De asemenea, cel mai incitant moment dintr-un film al sau a fost considerat duelul cu Brad Pitt din pelicula "Mr. and Mrs. Smith". "Jolie pare sa fi fost cu precizie construita pentru a transforma publicul de cinema in fani. Figura 'pneumatica', ochii de felina, buzele care par a fi intepate de zeci de albine - pur si simplu nu ai ce sa imbunatatesti la ea", sustine revista.

Cat despre partenerul lui Jolie, Brad Pitt, el s-a clasat pe locul sapte in topul celor mai sexy vedete ale marelui ecran. "Atat de aratos incat l-ai uri daca nu ar fi, in mod clar, un tip de treaba. Ochii, zambetul, muschii de pe abdomen (chiar daca e trecut 40 de ani) - este barbatul cu care ceilalti barbati viseaza sa semene si cel cu care femeile viseaza sa fie", spun cei de la Empire Magazine.

Pe langa faptul ca este considerata foarte sexy, Angelina este si desteapta, aflandu-se pe locul 33 intr-un asemenea top de la Hollywood. Mai mult chiar, are si brevet de pilot.

In ceea ce priveste frumusetea, la inceputul anului, actrita s-a situat pe primul loc intr-un top al celor mai atragatoare femei din lume realizat in urma unui sondaj online de revista Hello, surclasand-o pe fosta sotie a actualului ei partener, Brad Pitt, actrita Jennifer Aniston. Ambasadoare a bunavointei din partea ONU si mama a trei copii, Jolie a castigat 25% dintre voturile alegatorilor situandu-se pe primul loc pe o lunga lista de frumuseti celebre precum actritele Nicole Kidman, castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Orele", si Salma Hayek, castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din lungmetrajul "Frida".

M.A.B.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=2006&data=2007-12-08