< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - luni, 26 ianuarie 2009

Si-a ucis nevasta dupa ce a prins-o cu amantul in casa - VIDEO

Se spune ca in orice relatie un gram de gelozie este benefica, dar pentru o femeie din Judetul Timis s-a dovedit a fi fatala. Un barbat de 52 de ani a avut parte de o surpriza neplacuta cand a intrat in casa. Nevasta lui se afla impreuna cu... amantul. Neputand sa-si stapaneasca furia, a luat o matura si a lovit-o pana cand aceasta s-a prabusit fara suflare. Apoi, realizand ce a facut, l-au cuprins remuscarile si si-a sunat fiul, marturisindu-i crima. Fiul, in varsta de 24 de ani, a fost cel care a alertat politistii, transmite ProTV.

Potrivit martorilor, barbatul a spus ca voia doar sa-i dea o lectie femeii si nu a vrut nici o secunda sa o omoare. Amantul femeii, a marturisit, ulterior, ca aveau o relatie de sase luni si ca sotul nu banuia nimic. Dezastrul s-a produs cand acesta a venit mai devreme de la serviciu si i-a prins in flagrant. Amantul a fugit speriat, lasand femeia singura cu barbatul.

In momentul de fata sotul a fost retinut de politisiti, pe numele sau eliberandu-se un mandat de arestare preventiva, pe 29 de zile. Se asteapta rezultatele autopsiei pentru a stabili cauza exacta a mortii. Barbatul risca ani de buni de inchisoare.

C.O.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=19921&data=2009-01-26