< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EDITIA DE ORA 16 - sambata, 20 ianuarie 2007

Documentele de langa "biletel"

Rompetrol a facut publice documentele pe care Dinu Patriciu, presedintele Grupului Rompetrol, le-a trimis institutiilor statului in 2005 - prin care se demonstreaza "neregulile si caracterul tendentios al pseudoanchetei derulate de Parchet, prejudiciile create, astfel, unuia dintre cei mai mari contribuabili la bugetul statului - Rompetrol, precum si rolul important pe care compania il detine in sistemul energetic romanesc".

Aceste documente au fost publicate in cursul zilei de astazi pe site-ul companiei (la adresa ^http://www.rompetrol.com^).

In comunicatul dat astazi publicitatii se mai arata ca scopul acestei corespondente a fost sesizarea "abuzurilor si a incompetentei procurorilor care conduceau cercetarile asupra managementului si activitatilor Rompetrol".

Documentele trimise Presedintiei, Guvernului, Camerei Deputatilor, Senatului, Consiliului Superior al Magistraturii si Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, poarta un numar de inregistrare din 15 noiembrie 2005 si sunt semnate de presedintele Grupului Rompetrol, directorul general Dinu Patriciu.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=198&data=2007-01-20