< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - luni, 19 ianuarie 2009

Olivia Newton-John arata senzational si la 60 de ani!

Aflata la apogeul gloriei in anii '70, Olivia Newton-John face si acum, la 60 de ani, capetele barbatilor sa se intoarca dupa ea. Iar daca stai sa te gandesti ca a fost diagnosticata cu cancer si ca a trecut prin cateva relatii amoroase care i-au frant inima, Olivia este categoric o invingatoare. Cantareata si actrita de origine australiana arata superb saptamana trecuta, la Cambridge, unde a participat la lansarea unei campanii impotriva cancerului de san, anunta mail online. La urma urmei, rolul din "Grease" (1978), care i-a adus faima internationala, i-a fost atribuit desi avea atunci 30 de ani si trebuia sa interpreteze rolul unei adolescente de 17 ani. Partenerul de ecran, John Travolta, era mai mic decat ea cu sase ani.

Intrebata cum de arata atat de bine, Olivia a declarat ca probabil mosteneste genele mamei ei, iar in plus este si "foarte, foarte fericita".

"Vinovat" de fericirea ei nu poate fi decat noul ei sot, John Easterling, cu care s-a casatorit in secret vara trecuta in Peru, dar mariajul nu a fost dezvaluit decat luna trecuta.

In urma cu trei ani, barbatul cu care s-a iubit multi ani, John McDermott a disparut odata cu vasul sau de pescuit pe coastele Californiei.

O alta tragedie care a lovit-o a fost cancerul mamar. In anii '90 a fost diagnosticata dar a reusit sa invinga boala si pentru ca si-a impus sa gandeasca pozitiv. "Faptul ca alte femei vad ca sunt bine, sper sa le ajute in lupta cu boala", declara acum Olivia.

Z. O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=19557&data=2009-01-19