< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EVENIMENT - joi, 22 noiembrie 2007

Rudele Elodiei chemate la Parchet

Parintii si fratele avocatei Elodia Ghinescu, disparuta la sfarsitul lunii august, au fost audiati, joi, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov. Ei au confirmat faptul ca mai multe obiecte descoperite in rapa dintre Poiana Brasov si Rasnov apartin avocatei si sotului acesteia, politistul Cristian Cioaca.

Rudele avocatei au fost audiate timp de patru ore de procurorul Marius Iacob, care le-a aratat imagini cu diverse obiecte gasite in rapa. Tatal Elodiei a declarat, la iesirea de la audieri, ca a fost foarte dureros pentru el sa vada acele obiecte care au apartinut fiicei sale si sotului acesteia. De asemenea, el s-a declarat convins de faptul ca ginerele sau a ucis-o pe Elodia. "Indiscutabil el este criminalul", a precizat tatal avocatei. Procurorul Iacob a precizat ca martorii din Spania, vecinii sotilor Ghinescu - Cioaca care se presupune ca ar fi auzit lovituri puternice in noaptea disparitiei avocatei, vor fi audiati in luna decembrie, cand vor reveni in tara. In total, in decurs de doua luni, au fost audiate 40 de persoane in acest caz.

In cursul zilei de joi au inceput cautarile trupului avocatei pe traseul Sinaia - Targoviste si vor continua si in zilele urmatoare. In plus, in aproximativ o luna de zile sunt asteptate si rezultatele tuturor expertizelor IT. "Atunci i le vom prezenta si lui Cristian Cioaca", a adaugat procurorul care se ocupa de cazul avocatei si pe care il considera cel mai dificil din intreaga sa cariera. Pe de alta parte, principalul suspect de uciderea avocatei, politistul Cristian Cioaca, mai are cateva zile din concediul fara plata, urmand ca pe data de 26 noiembrie, sa se intoarca la serviciu.

O.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=1763&data=2007-11-22