< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - vineri, 5 decembrie 2008

Si-a impuscat sotia in timp ce faceau sex

Un barbat din Ohio, Statele Unite ale Americii, pare sa aiba un mod mai ciudat de a intretine relatii sexuale. Acesta si-a impuscat sotia, in timp ce faceau amor. Barbatul, in varsta de 38 de ani, se apara spunand ca totul a fost un accident, pistolul descarcandu-se cand incerca sa ia ceva de pe noptiera, relateaza "The Columbus Dispatch".

Cu o precizie despre care nimeni nu ar crede ca a fost accidentala, glontul a intrat chiar in pieptul sotiei, care acum se zbate intre viata si moarte intr-un spital din oras. Individul a declarat ca, imediat dupa accident, a sunat la 911 si a povestit ce s-a intamplat. Acesta a fost arestat, timp in care anchetatorii fac investigatii pentru a afla daca sotul spune adevarul. Ajuns in fata judecatorului, americanul a precizat ca pistolul era detinut legal de catre sotia sa. Mai mult, se pare ca femeia avea un ordin de restrictie impotriva sotului patimas care, in trecut, a fost inchis 60 de zile pentru ca o violase.

Dar, incurcate sunt caile Domnului care, iata, i-au adus impreuna pe cei doi soti, cel putin pentru un timp scurt. In orice caz, pana cand oamenii legii vor afla cum s-au intamplat cu adevarat lucrurile, barbatul ramane arestat pe motiv ca a incalcat decizia de a nu se mai apropia de sotie. El poate fi eliberat daca plateste o cautiune de 75.000 de dolari.

A.E.G.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=17475&data=2008-12-05