< Imprimare >      ZIUA ONLINE - UNINOMINALE 2008 - sambata, 29 noiembrie 2008

Acuzatie: Presedintele PD-L Maramures a batut-o si i-a dat branci pe scari unei colege de partid

Mircea Man sustine ca doar a trimis-o pe teren la circumscriptiile electorale

Presedintele organizatiei PD-L Maramures, care detine si functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, l-a batut in sediul partidului din Baia Mare pe consilierul judetean PD-L Sanda Roman.

Sanda Roman a declarat, duminica seara, pentru Agerpres, ca in urma unei discutii mai aprinse cu Mircea Man acesta a lovit-o in mai multe randuri cu pumnii si picioarele apoi a impins-o pe scari de la etajul I, unde se afla sediul partidului. "M-a lovit cu pumnii si picioarele, apoi am cazut pe scari, lovindu-ma in cadere la cap, spate, maini si picioare", a relatat Sanda Roman.

Presedintele PD-L Maramures, Mircea Man, a negat, insa incidentul si a declarat, citat de presa locala, ca nu a nu a facut altceva decat sa o trimita pe subalterna sa pe teren. La acuzatiile de lovire aduse de consilier, el a raspuns ca femeia ar putea suferi de paranoia.

Sanda Roman a fost presedinte al PD-L, iar dupa fuziunea cu PD, aceasta a devenit temporar vicepresedinte al PD-L Maramures, dupa care a fost suspendata din functie pentru rezultatele slabe obtinute la alegerile locale.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=17096&data=2008-11-29