< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SPORT - luni, 10 noiembrie 2008

Bataie ca in "Sapte pacate" intre fotbalisti si fortele de ordine in prima liga din Bolivia (VIDEO)

Intre fotbalitii echipei campioane Aurora i poliia prezent pentru a asigura securitatea la derby-ul cu Wilstermann a avut loc o btaie general, dup ce un juctor al gazdelor a fost eliminat, iar un poliist a incercat s-l determine s prseasc supraa de joc, informeaz AFP si NewsIn.

Spre finalul paridei, la scorul de 1-0 pentru Aurora, Eduardo Zenteno, autorul unicului gol al meciului, a fost eliminat de arbitru, moment in care un poliist de pe margine l-a bruscat, cerandu-i s prseasc mai rapid terenul de joc.

Sursa citat noteaz c, la scurt timp, un alt juctor al echipei gaz a srit in aprarea lui Zenteno, lovidu-l cu "un procedeu de karate" pe poliistul respectiv. Foele de ordine au reacionat prompt i au incercat s ii potoleasc pe cei doi fotbaliti fcand uz de gaze lacrimogene.

Conflictul a luat proporii in momentul in care portarul lui Aurora, Silvio Dulcich, a folosit steagul de la colul terenului pe post de "arm impotriva oamenilor legii". Arbirul partidei a intenionat s intrerup definitiv meciul, dar i-a schimbat decizia la protestele juctorilor formaiei vizitatoare.

Meciul s-a reluat dup ce Dulcich a fost eliminat la randul su, ins rezultatul a rmas acelai, iar campiona Boliviei i-a adjudecat in final toate cele trei puncte.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=15796&data=2008-11-10