< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - sambata, 1 noiembrie 2008

Show erotic cu Monica Columbeanu

Minute in sir, tinerele s-au mangaiat in ritmul muzicii, iar sotia lui Irinel parea ca nu-si mai poate dezlipi mainile de umerii goi ai partenerei sale

Divorteaza sau nu divorteaza? Este intrebarea care bantuie o tara intreaga, de vreme ce cuplul Irinel si Monica Columbeanu aleg sa-si petreaca noptile in cluburi diferite, iar oamenii s-au obisnuit deja sa-i vada mai mult separat, decat impreuna. Chiar daca sotii Columbeanu neaga orice fel de problema, jurnalistii de la "CanCan", nu au mai surprins-o de data aceasta pe Moni in compania vreunui sofer juvenil, ci sarutandu-se pasional cu o prietena, oferind un spectacol plin de senzualitate si erotism care a a starnit aplauzele barbatilor prezenti in clubul Cuando, din Capitala.

Chiar daca sotii Columbeanu au aparut impreuna, in jurul orei 21:00, la evenimentul "Chivas Royal, 25 de ani", desfasurat la Muzeul National de Arta, Moni si-a anuntat jumatatea ca vrea sa-si continue seara... cu fetele. Ceea ce a si facut, in vreme ce Irinel s-a retras catre domiciliul conjugal. Dupa ce au baut litri de sampanie, devenita deja un obicei in astfel de seri "fierbinti", si au innebunit toti barbatii prezenti, Monica Columbeanu si prietenele au oferit un spectacol pe cinste, aceasta sarutandu-se si mangaindu-se cu una dintre fete. Imbracate sexy si extrem de provocatoare, fetele nu s-au dat inapoi de la dansuri cu tenta erotica. Minute in sir, tinerele femei s-au mangaiat in ritmul muzicii, iar sotia lui Irinel parea ca nu-si mai poate dezlipi mainile de umerii goi ai partenerei sale. Finalul dansului a avut o asemenea incarcatura sexuala, incat sarutul pasional al celor doua mai ca a starnit aplauzele asistentei.

Publicatia amintita mai scrie ca gasca ar fi parasit clubul Cuando in jurul orei 04.30, dar petrecerea ar fi continuat pana dimineata intr-un bloc din bulevardul Mircea Voda, zona Pasajului Marasesti. Dupa o noapte incendiara, la ora 06.30, in zori de zi, Monica Columbeanu a pornit spre resedinta familiei de la Izvorani.

ZIUA ONLINE

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=15343&data=2008-11-01