< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SPORT - joi, 30 octombrie 2008

Nesu: Multi jucatori vor sa plece de la Steaua, dar nu au curaj sa-i zica lui Becali

Fostul stelist Mihaita Nesu, actualmente legitimat la formatia olandeza Utrecht, anunta un iminent exod in Ghencea. Fundasul declara, intr-un interviu acordat "Prosport", ca mai multi stelisti vor sa paraseasca echipa, dar n-au curajul sa-i spuna patronului Becali.

Cunoscut pentru franchetea cu care comenteaza deciziile conducerii steliste, Nesu nu se dezice nici de data aceasta si il ataca, din nou, pe Gigi Becali. Nesu spune ca patronul din Ghencea a mintit cand a spus ca jucatorul ar fi renuntat la orice pretentie financiara dupa plecarea de la Steaua, si ca a parasit formatia pentru ca atmosfera din vestiar devenise extrem de tensionata. "Am plecat deoarece atmosfera in Ghencea se deteriorase. Sunt fotbalisti care vor sa plece de la Steaua, dar nu au curajul sa o spuna pe fata din cauza eventualei reactii a lui Gigi Becali! Dupa declaratiile lui Gigi Becali, ce mai pot spune? Sa se imbogateasca Steaua cu 100.000 de euro, bani pe care ar fi trebuit eu sa-i primesc! Sincer, eu sunt total dezamagit! Daca Steaua ar fi avut o conducere ca aceea a lui Utrecht, atunci va spun sigur ca ar fi ajuns departe in Europa! Nu va pot dezvalui ce am vorbit cu fostii colegi, dar mi-au spus ca au primit mult mai putin decat li s-a promis!", a declarat Nesu pentru publicatia citata.

Patronul Stelei, Gigi Becli, declara, miercuri, ca gruparea din Ghencea nu are nici o datorie financiara fata de fundasul Mihaita Nesu si a precizat ca acesta este influentat de fostul presedinte stelist Mihai Stoica. Reactiile lui Gigi Becali au venit dupa ce Mihaita Nesu a afirmat ca nu si-a incasat banii pe care Steaua ii datora pentru ca a ajutat echipa sa se califice in grupele Ligii Campionilor. Mai mult, fotbalistul lui Utrecht s-a oferit, ironic, sa plateasca din banii lui datoriile patronului Gigi Becali.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=15221&data=2008-10-30