< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - miercuri, 22 octombrie 2008

Un candidat PSD cere reducerea TVA la prezervative

Victor Negrescu, candidat din partea Aliantei PSD-PC pentru Camera Deputatilor in colegiul numarul 10 si totodata vicepresedinte PSD sector 3, vine cu o initiativa legislativa inedita, propunand reducerea TVA la prezervative.

Propunerea se adreseaza tuturor "cetatenilor dinamici" iar motivatia lui Negrescu este ca el ia in considerare "viata din ce in ce mai activa a cetatenilor dar si aspectele medicale pe care le implica", informeaza Realitatea TV.

"Trendul ascendent inregistrat de statistici, coroborat cu faptul ca media Europeana a TVA la prezervative este de 10%, m-au determinat sa aduc pe agenda publica o astfel de propunere. Promovarea unei astfel de initiative va contribui nu doar la protejarea cetatenilor de riscuri inutile, ci va dovedi ca stim sa ne adaptam ca societate la ritmul alert de viata pe care il are populatia", sustine Negrescu.

Conform candidatului, propuneri ca introducerea transportului in comun pe timp de noapte, crearea unui Birou al Cetateanului pentru dezbaterea si promovarea initiativelor legislative sau reducerea TVA la prezervative sunt generate de nevoile reale ale cetatenilor, pe care politicienii trebuie sa le rezolve cu prioritate.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=14790&data=2008-10-22