< Imprimare >      ZIUA ONLINE - STIREA SUIE - miercuri, 22 octombrie 2008

Hagi, un nou antrenor al Stelei

Finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a anuntat miercuri dupa-amiaza ca noul antrenor al echipei pe care o patroneaza este Gheorghe Hagi. Becali a declarat ca a fost convins de varul sau Giovanni Becali sa-i mai acorde o sansa "Regelui", pentru a o demonstra ca este un mare antrenor. Obiectivul fixat lui Hagi este unul ambitios. Noul antrenor va trebui sa califice Steaua in optimile Cupei UEFA, ceea ce inseamna ca echipa va trebui sa prinda locul trei in grupa din care face parte in Liga Campionilor.

Si pe plan intern, Steaua va trebui sa isi revina dupa ultimele infrangeri si, conform pretentiilor finantatorului, echipa va trebui sa incheie turul campionatului pe primul loc al clasamentului.

Decizia lui Gigi Becali a fost prefatata de declaratiile pe care le-a dat marti seara si care sustineau ca Hagi nu ar fi pierdut niciodata meciul cu Olimpique Lyon. In septembrie 2007, Hagi a parasit banca tehnica a echipei Steaua, dupa un scandal monstruos cu Gigi Becali, cauzat de startul ratat al echipei in campionat.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=14780&data=2008-10-22