< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - vineri, 2 noiembrie 2007

Lembit Opik si Cheeky Girls au socat audienta la un bal de caritate

Presa britanica despre dezmatul parlamentarului: "Esti o rusine, Lembit!"

Cuplul format din parlamentarul britanic Lembit Opik si una dintre gemenele de la Cheeky Girls, Gabriela Irimia, a intrat din nou in gura presei. De data asta, tinta ironiilor nu mai sunt amanuntele "picante" din relatia lor, ci un dans care s-a vrut a fi languros, dar a sfasit prin a starni vii controverse in randul celor prezenti la un bal de caritate, organizat de o asociatie pentru protectia balenelor si delfinilor, noteaza DailyMail. "Esti o rusine, Lembit!", titreaza tabloidul britanic, care critica dur comportamentul catalogat ca "penibil" al membrului celui mai traditional si conservator for politic din Europa.

Imbracate in rochii din lurex cu spatele gol, crapate intr-o parte pana la sold, cele doua surori au parut ca ignora toate codurile impuse de prezenta un bal de caritate si au facut spectacol, in stilul caracteristic. Comportamentul lor a fost sanctionat dur de jurnalistii de la "Daily Mail": "Lembit Opik pare a juca in "Febra de sambata seara" in timp ce danseaza lasciv cu iubita sa, Gabriela Irimia". Publicatia comenteaza in detaliu prestatia celor trei: "Lembit a prezentat o versiune a "Dirty dancing" impreuna cu Gabriela, dupa care aceasta a inceput sa danseze languros impreuna cu sora sa Monica". Dupa un inceput lent, cele doua au continuat cu un dans sexy, "sub privirile ironice" ale celor adunati la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Londra.

Parlamentarul Lembit Opik si Gabriela Irimia si-au inceput relatia in decembrie 2006. Aventura lor a facut inconjurul Marii Britanii, fiind relatata cu lux de amanunte de presa de scandal. Lembit Opik, in varsta de 42 de ani, este de origine estoniana si este membru liberal-democrat al Parlamentului britanic. Povestea lor de dragoste a avut toate ingredientele unei telenovele de succes: Lembit si-a parasit logodnica, pe Sian Lloyd, o cunoscuta prezentatoare Tv, la putin timp dupa ce a cunoscut-o pe Gabriela. In incercarea de a-l recupera, Sian Lloyd a trecut peste orice rusine si a participat la emisiuni televizate, in care a plans, a contestat noua legatura a lui Lembit si a oferit amanunte despre politician. In schimb, Gabriela a sustinut mereu ca nu este ea motivul ruperii relatiei dintre Lembit si fosta lui logodnica. "Legatura lor schiopata demult. Imi pare rau ca Sian e suparata, dar nu am cum sa o ajut", a tinut sa precizeze romanca pentru ziarele engleze. Monica si Gabriela Irimia, adica gemenele de la trupa Cheeky Girls, au devenit celebre dupa ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid hit si s-a vandut in 1,2 milioane de copii in lumea intreaga.

C.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=1461&data=2007-11-02