< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - miercuri, 24 octombrie 2007

Fosta Prima Doamna a Americii marturiseste pentru "Essence" ca e bucuroasa ca nu s-a despartit de sotul sau

Hillary Clinton despre Bill: Este atat de romantic !

Pentru cine mai avea indoieli, pe langa zambetul charismatic, Bill Clinton cucereste si prin...romantism. Cel putin asa il lauda sotia sa, Hillary, care a enumerat, in interviul ce va aparea in editia din luna noiembrie a revistei "Essence", cateva din cadourile "pline de originalitate" primite de la sotul sau, in cele peste trei decenii de casatorie. Hillary Clinton a recunoscut ca din casnicia sa nu au lipsit provocarile, dar nu a facut referiri la scandalul legaturii dintre sotul ei si fosta stagiara de la Casa Alba, Monica Lewinski. Hillary Clinton, care peste doua zile va implini 60 de ani, a intrat in cursa pentru Casa Alba, sotul ei, Bill, fiind cel mai bun sfatuitor al sau.

Stagiara Monika Lewinski si celebrele amanunte legate de romantele din Biroul Oval, sunt, se pare, amintiri peste care sotia fostului sef de la Casa Alba, Bill Clinton, a trecut. Intr-un interviu acordat revistei americane "Essence", Hillary Clinton sustine ca nu regreta ca i-a ramas alaturi sotului sau, in momentele in care viata lor de familie a fost intens mediatizata. Mai mult, fosta Prima Doamna si actual candidat in cursa pentru sefia Statelor Unite il descrie pe Bill Clinton ca pe un romantic incurabil. "Eu stiu care este adevarul in legatura cu viata si casnicia mea, cu relatia si parteneriatul meu cu el, cu profunda si constanta prietenie cu sotul meu", a afirmat Hillary.

In interviul ce va aparea in editia de noiembrie a revistei "Essence", Hillary a enumerat si cateva din cadourile "pline de originalitate" primite de la sotul sau, in cele peste trei decenii de casatorie. Astfel, la revenirea din ultima calatorie pe care a facut-o in Africa, fostul presedinte i-a adus o girafa de lemn. Cu alt prilej, dupa ce Hillary a mers la stomatolog, Bill i-a cumparat un ceas facut din mici cristale care aratau ca niste dinti. "Oh! Este atat de romantic. Mi-a adus intotdeauna suveniruri din calatoriile sale", povesteste fosta Prima Doamna a Americii pentru "Essence".

Hillary Clinton a recunoscut ca, in cei 36 de ani, din casnicia sa nu au lipsit provocarile, dar nu a facut referiri la scandalul legaturii dintre sotul ei si Monica Lewinski. "Evident, am avut probleme asa cum toata lumea stie, insa nu m-am indoit niciodata ca a fost o casnicie care a meritat efortul pe care l-am depus, chiar si in mijlocul acestor probleme", a adaugat ea. In prezent, Bill Clinton este un consilier foarte activ al sotiei sale, in cursa pentru presedintia SUA. Ieri, fostul presedinte american si-a aratat inca o data latura romantica. El a trimis un e-mail sustinatorilor, cerandu-le sa semneze o felicitare de aniversare virtuala pentru Hillary, care vineri implineste 60 de ani, si sa faca o donatie pentru campania ei.

Trabucul, stagiara si Biroul Oval

Monica Lewinsky, o fosta stagiara a Casei Albe, in perioada 1994-1995, a povestit, trei ani mai tarziu, in mai multe emisiuni televizate si interviuri, ca a facut sex, prin telefon si chiar in Biroul Oval, cu cel care ocupa atunci functia de presedinte al Statelor Unite. Desi a negat initial, liderul Casei Albe s-a vazut nevoit sa recunoasca public aventura sa cu Lewinsky si sa confirme chiar micile picanterii legate de jocurile erotice cu deja celebrul trabuc. Scandalul a fost atat de mare incat opozitia a cerut inlaturarea lui Clinton de la putere.

Cristina STEFAN

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=1318&data=2007-10-24