< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 16 septembrie 2008

La 62 de ani, "Mireasa lui Frankenstein" este in tandreturi cu un tanar

Stim ca se spune ca frumusetea se afla in ochii celui care priveste, dar, sa te indragostesti de o femeie care a cheltuit milioane de dolari ca sa arate precum mireasa lui Frankenstein, e ceva deosebit...

Supranumita femeia pisica, Jocelyn Wildenstein, 62 de ani, are o relatie cu designerul Lloyd Klein. Iar acesta nu pare deloc speriat de felina de langa el, in timp ce iau masa intr-un restaurant din Beverly Hills, relateaza Daily Mail.

Adevarul este ca Jocelyn si-a dorit sa arate asa, adica sa semene cu o pisica salbatica, drept pentru care a cheltuit milioane de dolari pe nu mai putin de sapte facelifturi, reconstructia ochilor, injectarea buzelor, barbiei, obrajilor...

Fosta sotie a raposatului miliardar Alec Wildenstein, speriata ca sotul ei o va parasi, s-a gandit sa semene cu felinele care ii erau atat de dragi barbatului ei. Chestia e ca mutilarea aceasta nu i-a folosit la nimic, pentru ca cei doi au ajuns oricum sa divorteze.

Desi a cheltuit aproape patru milioane de dolari ca sa arate asa, se spune ca sotul ei a tipat de frica atunci cand i-a vazut noua fata.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=12859&data=2008-09-16