< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 16 septembrie 2008

Megan Fox: Nu sunt lesbiana, dar relatia cu o rusoaica mi-a marcat tineretea

De pe platourile de filmare ale productiei "Transformers", in fata obiectivului aparatului de fotografiat, Megan Fox reuseste sa incinga atmosfera cu un nou pictorial extrem de sexy, pentru coperta din octombrie a cunoscutei reviste GQ. "Megan Fox este o actrita talentata si una dintre favoritele celor 13 milioane de cititori ai nostri, iar noi suntem multumiti sa-i recunoastem realizarile din editia octombrie cu acest portofoliu de fotografii superbe", declara un reprezentant al revistei, citat de "People".

Frumoasa de 22 de ani este logodita in prezent cu actorul Brian Austin Green, cunoscut publicului roman pentru rolul David, din Beverly Hills 90210. Chiar daca presa a scris ca ar fi mai mult decat interesata de...femei, Megan a sustinut sus si tare ca nici gand sa fie lesbiana. Dar ca, in trecut, ar fi avut o legatura intima cu o alta tanara senzuala, o dansatoare rusoiaca pe nume Nikita. In interviul acordat publicatiei GQ, Megan Fox a povestit si despre aventura sa cu tanara Nikita: "Ei bine, in anul in care iubitul ma parasise, mi-am dat seama ca ca eram indragostita de o fata care lucra la Body Shop. Am decis ca vreau sa o fac sa ma iubeasca si m-am dat peste cap pentru a lega o relatie cu fata respectiva. /.../ Nu sunt lesbiana. Pur si simplu, cred ca toti oamenii s-au nascut cu abilitatea de a se simti atrasi de persoane ambele sexe. De exemplu, eu ma vad implicata intr-o relatie cu o fata - Olivia Wilde este atat de sexy incat ma face sa vreau sa sugrum un bou cu mainile goale. Este hipnotizanta. Iar de la o vreme incoace, sunt obsedata de Jenna Jameson", si-a incheiat marturiile senzuala bruneta.

Cat despre rolurile sale din filme, Megan declara recent ca nu tine sa apara numai in filme de actiune. "Daca voi face numai roluri pentru filme de comedie, voi fi foarte fericita. Iubesc genul asta de filme. Si nici nu ma deranjeaza sa fiu sexi", spunea tanara actrita.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=12816&data=2008-09-16