< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - marti, 16 septembrie 2008

Triceanu ar putea anuna in Biroului Politic Central dac va candida la Ilfov

Preedintele PNL Clin Popescu Triceanu i-ar putea anuna mari colegii de partid dac va candida la Ilfov sau nu, in vreme ce ministrul Culturii Adrian Iorgulescu se gandete s se retrag din cursa electoral, conform unor surse liberale.

Potrivit surselor liberale, Triceanu ar putea anuna in edina Biroului Politic Central (BPC) de mari dac va candida sau nu in judeul Ilfov, caz in care liberalii au probleme in a gsi un competitor care s preia locul premierului in colegiul din Primverii. Unul dintre numele avansate pentru inlocuirea lui Triceanu este cel al secretarului general al PNL, Dan Motreanu, in prezent candidat pe listele de Giurgiu. Motreanu ar urma s fac astfel echip cu Ludovic Orban, Bogdan Olteanu i Crin Antonescu, candidaii partidului in sectorul 1.

Surse liberale au mai precizat pentru NewsIn c ministrul culturii Adrian Iorgulescuse gandete srenune la a mai candidala viitoarele alegeri parlamentare, la acest moment el figurand printre candidaii PNL de Sibiu. Iorgulescu este unul dintre cei care refuzase public s plteasc contribuia de 2.500 de euro pentru campania electoral.

Peagenda BPC se afl i validarea candidaturii fostului premier Petre Roman pentru un colegiu din strintate, in vreme ce Ramona Bdescu nu a dat un rspuns la oferta pe carea primit-ode la PNL. Nici candidaturalui Flori Clinescu nu fiugura pe agenda BPC.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=12787&data=2008-09-16