< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - sambata, 6 septembrie 2008

Ghici cine se ascunde in spatele acestui machiaj perfect?

Machiajul face minuni. In viata de zi cu zi, dar mai ales pe platourile de filmare, unde vedetele au grija ca fiecare rid sau urma a trecerii anilor sa fie atent mascate de stilisti. De data asta, una dintre indragitele actrite din noua generatie de la Hollywood, surprinde tocmai datorita unei masti...de imbatranire extrem de bine realizata de specialisti, pentru cel mai recent rol al acesteia, din productia "The Curious Case of Benjamin Button". Cu greu isi imagineaza cineva ca in spatele ridurilor si a unei figuri brazdate de trecerea anilor, sta, de fapt, o tanara plina de viata, posesoare a unui zambet fermecator si una dintre cele mai frumoase actrite din cetatea filmului.

Adaptat dupa nuvela cu acelasi nume, a autorului american Francis Scott Fitzgerald, filmul in care actrita din imagine intruchipeaza personajul principal feminin, Daisy, se vrea a fi o fantezie cu elemente de science fiction si drama, ce urmareste cazul iesit din comun al unui barbat pe nume Benjamin Button (Brad Pitt). Barbatul reuseste sa inverseze procesul firesc de scurgere a timpului, nascandu-se batran si intinerind pe masura ce anii se scurg. Povestea din "The Curious Case of Benjamin Button" este plasata in New Orleans, catre sfarsitul primului Razboi Mondial. Firul epic se deruleaza pana la inceputul secolului XXI, timp in care Benjamin experimenteaza deopotriva sentimentul iubirii si al pierderii, bucuria vietii si amaraciunea mortii. Dupa o prima iubire pentru Elizabeth Abbott, consumata in Rusia in anii '30, la varsta de 50 de ani, Benjamin Button se indragosteste nebuneste de Daisy, o femeie de 30 de ani. Problemele nu intarzie sa apara in aceasta relatie amoroasa imposibila, dat fiind faptul ca cei doi parteneri evolueaza diferit, barbatul intinerind continuu, iar femeia imbatraneste iremediabil.

Si, daca tot nu ati reusit sa identificati personajul din imagine, deschideti fotografia atasata sub titlul articolului!

C.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=12355&data=2008-09-06