< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - vineri, 5 septembrie 2008

Liderul PD-L Ioan Oltean afirma ca cedarea functiei de vicepresedinte al Senatului lui Vadim a fost o greseala

Unul din cei mai importanti lideri ai PD-L, vicepresedintele partidului Ioan Oltean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca cedarea functiei de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a fost o greseala, transmite NewsIn.

"Eu personal cred ca a fost o greseala ca s-a facut acest lucru. Pentru trei luni de zile, o luna si jumatate cat mai lucreaza Parlamentul, nu iti foloseste un vot in plus sau in minus in Biroul Permanent. Este egal cu zero. O functie de presedinte de comisie, chiar daca e una foarte importanta, este egala cu zero. Daca ar fi fost o discutie la nivelul partidului, eu personal nu as fi acceptat aceasta varianta", a spus Ioan Oltean.

Liderul PD-L a precizat ca formatiunea din care face parte nu are niciun protocol si nicio intentie de a colabora cu PRM. "PD-L nu are niciun protocol si nicio intentie de a colabora cu PRM, partid care l-a sustinut pe Bogdan Olteanu sa ajunga presedintele Camerei Deputatilor. S-a facut vreun caz la vremea respectiva? PC a facut oferta PRM de a fuziona prin absorbtie. A explodat vreo mamaliga la vremea respectiva? Niciuna. isi mai aduce cineva aminte datorita cui a avut Corneliu Vadim Tudor functia de vicepresedinte al Senatului neintrerupt din 2004? Datorita PSD care a incheiat un protocol cu PC pentru aceasta functie care i-a fost data lui Vadim de la inceputul inceputurilor", a adaugat Ioan Oltean.

PD-L i-a cedat, marti, lui Corneliu Vadim Tudor postul de vicepresedinte al Senatului, primind la schimb un post de secretar si cel de presedinte al comisiei economice.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=12288&data=2008-09-05