< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITIC - joi, 5 octombrie 2006

Excluderi la PD

Gabriela Vasile si Ana Maria Cristina au fost exclude in randurile PD-ului, pentru grave prejudicii de imagine aduse partidului.

Emil Boc a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca va propune Biroului Permanent National al PD excluderea din randurile democratilor a Anei Maria Cristina si a Gabrielei Vasile.

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a decis vinerea trecuta eliberarea din functie a Anei Maria Cristina si a Gabrielei Vasile, pentru comportament total neadecvat cu functia de demnitate publica ce le-a fost incredintata.

"Modul in care acestea s-au comportat in ultima vreme a demonstrat, fara echivoc, ca nu sunt apte sa ocupe o functie de demnitate publica in cadrul unei autoritati a statului roman", preciza Biroul de presa al guvernului.

Conflictul dintre Ana Maria Cristina si Gabriela Vasile a izbucnit saptamana trecuta, cand presedintele ARIS a declarat ca vicepresedintele agentiei a recunoscut, sub semnatura, ca a primit diverse "atentii" de la un investitor strain in cursul unei intrevederi cu acesta.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=11&data=2006-10-05