Ziua Logo
  02:05, sambata, 7 decembrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Diaconescu spune c ar vrea ca din echipa sa de conducere s fac parte Dragnea, Nstase, Ponta
 25 ianuarie, 10:30 
Vicepreedintele PSD Cristian Diaconescu a nominalizat duminic membrii echipei cu care ar dori s conduc partidul, in situaia in care ar deveni preedinte - Liviu Dragnea, Adrian Nstase, Victor Ponta, iar despre Mircea Geoan a spus c ar trebui s rman in structura de decizie.
"Un tandem, o echip, in orice caz o conducere colectiv... Cred c din toate aceste dezbateri prelungite excesiv pe televizoare, mcar o rezultant pozitiv avem. Convigerea intern pare c merge in direcia de a constitui echipe de conducere, cu destul de mici diferene intre poziiile din interiorul partidului", a spus vicepreedintele PSD, la Antena 3, despre viziunea asupra structurii de conducere a partidului.
Intrebat despre "echipa Cristian Diaconescu", social-democratul a rspuns: "i Victor Ponta, evident Adrian Nstase, evident Adrian Severin...". "Sper c din aceast echip fac parte preedinii din Transilvania, Oprian de la Vrancea, de la Neam, de la Vaslui, nu am niciun fel de conflictualitate, nu vreau s resping pe nimeni, aceti oameni sunt extrem de valoroi, mult mai capabili decat mine in zona organizrii campaniei electorale. Sunt oameni al cror ajutor trebuie folosit de orice echip de conducere, intenionat am spus echip i nu preedinte", a explicat Diaconescu. "In opinia mea, este loc pentru toat lumea", a susinut el.
"In legtur cu cei cu care voi coopera, mi-a dori s putem intreine relaiile bune de sprijin pe care le-am avut ani de zile cu toi colegii mei. Cred c Liviu Dragnea ii poate continua activitatea de secretar general, Victor Ponta este un coleg cu care am lucrat foarte bine, i un extrem, extrem de bun comunicator al PSD. Dar nu a vrea din aceast iniruire s lipseasc cineva. N-am absolut niciun motiv s nu recunosc munca sistematic i extrem de aplicat a lui Miron Mitrea cand a condus acest partid in diferite campanii electorale. Trebuie s subliniez ce a fcut Viorel Hrebenciuc in aceast campanie electoral, rezultatul obinut, intr-o oarecare msur bun, i se datoreaz. i Marian Vanghelie, colegul de la Bucureti, conduce cea mai mare organizaie din ar i este sistematic votat in cvasi-unanimitate... Fiecare dintre noi avem o problem, o vulnerabilitate, dar am vzut cum aceti oameni, atunci cand ii unesc eforturile, reuesc s duc acest partid i s se situeze cat se poate de sus in momentele electorale", a vorbit Diaconescu despre relaiile cu restul colegilor.
In acelai timp, vicepreedintele PSD s-a referit i la actualul lider al partidului. "Nu am o problem cu Mircea Geoan, am lucrat impreun de 16 ani, il apreciez foarte mult, e un om extrem de dedicat, muncitor, poate cel mai hotrat atunci cand are de dus un proiect la bun sfarit. Ins aa se intampl in politic, nu intotdeauna este un cantar moral, drept al momentelor in care se pune in discuie un mandat sau altul", a comentat Diaconescu. "i Mircea Geoan trebuie in continuare s rman in structura de decizie a PSD i s continum impreun, este loc pentru toat lumea", a adugat el.
"Imi doresc prin compromis i flexibilitate s reuim s ajungem la un consens cat se poate de repede. Din acest punct de vedere, absolut toi cei care particip acum la decizie in PSD, de la centru in teritoriu, trebuie s-i exprime punctul de vedere, iar cei la care se refer majoritatea deciziei, s o respecte. Am toat aprecierea pentru Mircea Geoan, il tiu un om de dialog, nu neaprat e vorba de compromisuri din partea sa, dar e vorba de acceptarea unei anume realiti, a unei anume situaii, eu sunt gata in orice moment s ineleg c voina partidului merge in alt direcii i s particip la sprijinirea respectivei echipe", a conchis Diaconescu.
Z.O.  
 Afisari: 1241  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Fara ,spini in coasta ...ChRISTI,fara spini....   de Parpanghel
Stirile zilei
 19:27 
Preedintele a promulgat legea bugetului pe 2010  2010-01-25
 19:23 
Ministerul Economiei a declarat situaie de urgen din cauza dificultilor in alimentarea cu gaze  2010-01-25
 13:58 
Romania a lansat la Bruxelles Grupul de sprijin pentru R. Moldova  2010-01-25
 10:35 
Minus 34 de grade Celsius au fost inregistrate la Covasna, luni diminea  2010-01-25
1 comentariu
 10:32 
Iohannis nu poate fi numit in funcii de demnitate public trei ani dac actul ANI rmane definitiv  2010-01-25
8 comentarii
 10:24 
Un avion cu 90 de persoane la bord s-a prbuit in zona Libanului  2010-01-25
8 comentarii
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2010 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00965 sec.