Ziua Logo
  Nr. 3863 de vineri, 23 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Donald Trump isi face casa de cununii pentru a o transforma in cavou
 23 februarie, 16:01 
Celebrul magnat imobiliar Donald Trump doreste sa fie inmormantat, cand va sosi momentul, pe terenul sau de golf din New Jersey, relateaza Hollywood.com. Mai exact, potrivit ziarului local "The Star-Ledger of Newark", Donald Trump intentioneaza sa construiasca la Trump National Golf Club, in Bedminster, o capela pentru casatorii care sa fie, ulterior, transformata intr-un cavou pentru el si familia sa.
Excentricul magnat, despre care s-a scris de curand ca se bucura de un onorariu de 25.000 de dolari pe minut, a cerut deja autoritatilor din Bedminister aprobarea pentru constructiile mai sus-numite, asteptand ca luna viitoare sa primeasca o decizie.
Terenul de golf din Bedminister, deschis in 2004, e construit pe o proprietate ce a apartinut initial nu mai putin celebrului John DeLorean, inventatorul seriei GTO (Gran Turismo Omologato), renumit, printre altele, pentru lansarea epocii "muscle car" la putin timp dupa "pony car"-ul lui Ford (modelul Mustang).
Cavoul nu este decat inca o excentricitate a aceluiasi Donald Trump, starul show-ului de televiziune initutlat "Ucenicul" (The Apprentice), despre care, cu numai doua zile in urma, "The New York Observer" scria ca ar fi facut un pariu cu presedintele postului de televiziune World Wrestling Entertainment, Vince McMahon, in urma caruia ar putea fi obligat sa se rada pe cap.
REACTII LA CALD
Cristina STEFAN, redactor ZIUA online:
"Intr-adevar nu e decat inca o excentricitate a unui om faimos si extrem de bogat care a ajuns asa si din pricina excesivitatii si dorintei de expunere. Eu il prefer de mii de ori mai mult - in sensul ca prefer sa citesc stiri, sa-i urmaresc activitatea, intentiile si expunerile - pe Bill Gates. E ...aproape excentrica decenta lui".
A r h i v a
Stirile zilei 2007-02-23
 16:04 
"Valizele" la DNA
3 comentarii
 16:02 
Scuze si noi acuze
 Top afisari / comentarii 
 Scenariul anti-Basescu (3659 afisari)
 Despre statuia lui Antonescu de la Tel Aviv (3083 afisari)
 Sah fara mat (2828 afisari)
 Ceausescu la Ghencea - nici o dovada (2747 afisari)
 Un motan in calduri (2357 afisari)
 "Valizele" la DNA (252 afisari)
 Scuze si noi acuze (58 afisari)
 Donald Trump isi face casa de cununii pentru a o transforma in cavou (50 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00659 sec.