Ziua Logo
  Nr. 3786 de marti, 21 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Kramer din "Seinfeld", rasist
 21 noiembrie, 16:06 
Starul din "Seinfeld", Michael Richards, si-a uluit fanii in timpul unei spectacol de vineri seara gazduit de Laugh Factory in LA, cand, provocat de intrebarile insitente a doi afro-americani cartitori, din public, si-a pierdut cumpatul si le-a raspuns prin rafale de aluzii rasiste, relateaza hollywood.com. Toata scena a fost inregistrata, iar filmul, difuzat deja pe Internet.
Actorul poate fi vazut cum striga la doua persoane de culoare din audienta: "Acum 50 de ani erai atarnat cu capul in jos cu o furculita in fund", pentru ca apoi sa-l insulte repetat pe unul dintre ei, rostind de mai multe ori cuvantul "negru" (nigger in engleza, considerat o remarca rasista), in timp ce se plimba nervos pe scena. Cand i se atrage atentia ca nu are un comportament adecvat, actorul striga ca "asa se intampla cand intrerupi un alb". Dupa cateva minute in care este huiduit si spectatorii incep sa iasa din sala, acesta arunca microfonul si iese, la randul sau, de pe scena.
"Imi pare rau pentru toti acei oameni din audienta: negri, hispanici, albi"
Actorul si-a cerut scuze pentru incident abia ieri la emisiunea Late Show cu David Letterman. "Mi-am pierdut cumpatul pe scena. Eram in club, incercam sa imi fac numarul si am fost intrerupt. Am reactionat prost si am devenit furios. Imi pare foarte, foarte rau. Imi pare rau pentru toti acei oameni din audienta: negri, hispanici, albi", a declarat Richards.
Printre cei care s-au declarat socati de cele intamplate se numara reprezentantii comunitatii afro-americane, dar si fostul sau coleg de serial, Jerry Seinfeld.
REACTII LA CALD
Roland Catalin PENA, redactor sef adjunct:
"Poate ca Michael Richards nu crede ce-a spus, dar, la nervi, unui comediant ii pot veni tot felul de idei nastrusnice. Nu vad de ce nu as urmari cu aceeasi placere serialul Seinfeld, al carui fan inrait sunt".
A. Gh.  
A r h i v a
Stirile zilei 2006-11-21
 16:12 
OMV da pomana la saraci
 16:11 
Tariceanu si Stolojan au vorbit dar nu s-au auzit
 Top afisari / comentarii 
 Suntul politic (5772 afisari)
 Lacrimi de iubire in Parlamentul European (5709 afisari)
 Miruna MUNTEANU: Talentatul domn Cioroianu si presa hapsana (4144 afisari)
 Asaltul final (3193 afisari)
 Liviu Turcu: Vadim este sprijinit de oameni din fosta Securitate (2945 afisari)
 OMV da pomana la saraci (190 afisari)
 Kramer din "Seinfeld", rasist (91 afisari)
 Tariceanu si Stolojan au vorbit dar nu s-au auzit (38 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00949 sec.