Ziua Logo
  Nr. 1663 de marti, 14 decembrie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Marcel Ivan a fost arestat

Mandatul de arestare emis pe numele fostului presedinte al Credit Bank este pe 30 de zile * Acesta este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice

Fostul presedinte al Credit Bank a fost arestat, aseara, in baza unui mandat semnat de procurorii din cadrul Parchetului Curtii de Apel, pe o perioada de 30 de zile. Marcel Ivan este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice. Conform anchetatorilor este vorba despre un credit de peste patru milioane de dolari, ridicat de societatea "Aldrag Tehnics", pentru achizitionarea unor combine de tip "Class" si a unor autoturisme. La aceasta firma este actionara sotia lui Marcel Ivan, Stefana Ivan si Steriu Popescu, acesta din urma decedand imediat dupa ce s-a intors din America. In aprilie 1994, "Aldrag Tehnics" a cerut, initial, un credit de la o banca din Germania de trei milioane de dolari, ca apoi acest credit sa fie suplimentat cu peste un milion de dolari, Ivan garantand cu banii din banca pe care o conducea si neprezentand situatia Consiliului de Administratie al Credit Bank. Marcel Ivan a mai fost arestat in ianuarie 1995 sub acuzatia de luare de mita. La iesirea din Parchetul General a declarat doar atat: "Am gresit". (G. MOCANU)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ca e Vasile sau ca e Sarbu, pentru PNTCD incepe prapadul (100 afisari)
 Statistica Sectiei Parchetelor militare 22 de dosare ale crimelor din decembrie 89 au stat ascunse prin sertarele Procuraturii lui Ion Iliescu (84 afisari)
 Senatorul Paul Pacuraru a declansat un scandal la SIDEX (34 afisari)
 Lotul liderului liberal Vintila V. Bratianu a fost reabilitat (31 afisari)
 110 cladiri de locuit din Capitala sunt incadrate in clasa * de risc seismic (17 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00815 sec.