Ziua Logo
  Nr. 1488 de miercuri, 19 mai 1999 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Porumboiu l-a certat pe Zotta

In timpul analizarii prestatiei lui Zotta din meciul FC National - Rapid, Adrian Porumboiu, observator la acel meci, a ridicat deseori tonul. Reprosurile sale erau legate de un alt aspect de la partida, si anume declaratia jucatorului bancar Radu Niculescu conform careia un arbitru primeste din alte parti cate doua mii de dolari pentru fiecare etapa de suspendare. Porumboiu spunea ca Zotta era obligat sa ia imediat atitudine, sa faca o plangere la federatie, eventual sa-l dea in judecata pe Niculescu. Arbitrul bucurestean s-a scuzat prin faptul ca nu a citit respectiva declaratie, lucru de care Porumboiu s-a cam indoit.

(B.G.)

Nedelescu, din ministru in ministru

Pentru a nu mai astepta o noua hotarare a Ministerului Tineretului si Sportului, in mediatizata trecere a stadionului Ion Oblemenco, cu toate anexele, in patrimoniul Primariei Craiova, vicepresedintele oltean Gheorghe Nedelescu va merge din ministru in ministru in urmatoarele zile. Conducatorul Universitatii Craiova a cazut de acord, in principiu, cu reprezentantii DJTS Dolj pentru preluarea celorlalte anexe ale arenei (centrala termica, sala de protocol etc.), totul pentru a grabi modernizarea celui mai mare stadion din Banie.

(ICU)

Unsprezece Vladoiu la Pitesti

Actualul varf de atac al lui Dinamo Bucuresti, Jean Vladoiu, este una dintre figurile importante ale turneului semifinal al campionatului national de juniori, grupa '84, care se desfasoara in aceste zile la Constanta. Jean a daruit copiilor de la Aripi Pitesti, echipa participanta la turneu, un rand de echipament alb-rosu avand pe spate, deasupra numarului, numele clubului FC Köln si pe cel al generosului fotbalist.

(I. Petre)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 O comisie a SPP va verifica activitatea capitanului Vasile Nalbaru (69 afisari)
 Taranistul Mihai Grigoriu duce mai departe testamentul politic al lui George Serban (57 afisari)
 Bombardamentele NATO au produs primele ploi acide in Romania (47 afisari)
 Priseceanu va fi tata pentru a doua oara (45 afisari)
 Federatia Sportului Scolar si Universitar nu are, inca, obiectul muncii (41 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00843 sec.