Ziua Logo
  Nr. 4195 de vineri, 28 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Recrutarea online in domeniul IT a crescut cu 200% fata de anul precedent

Recrutarea online in domeniul IT a crescut cu 200% fata de anul precedent, insumand peste 1.540 de job-uri in IT Software si peste 900 in IT Hardware, a declarat pentru NewsIn, consultant resurse umane eJobs.ro, Laura Chilom

Printre cele mai cautate job-uri din domeniul IT sunt System Administrator (administrator de sistem), IT Network Support Officer (administrator de retea), tehnician Service IT, iar printre companiile cu cel mai mare numar de job-uri din acest departament se afla companii de prestigiu mondial, cum ar fi : HP, ORACLE, UBISOFT,SOFTWIN.

Peste 50.000 de companii, atat din Romania cat si din strainatate, au apelat la serviciile site-ului de recrutare online eJobs.ro, pentru publicarea anunturilor de angajare si selectia de personal, compania acumuland peste 1.000.000 de CV-uri active, la dispozitia companiilor. Peste 90% dintre aplicantii la job-urile companiilor mentionate mai sus au studii superioare sau sunt studentii unor facultati de profil, in domeniul cibernetica, automatica, informatica, cu studii finalizate sau in curs de desfasurare.

Recrutarea online in domeniul IT a crescut cu 200% fata de anul precedent, insumand peste 1.540 de job-uri in IT Software si peste 900 in IT Hardware. Din totalul de aproximativ 2.500 de oferte in domeniul IT, sunt in jur de 350 de companii romanesti ce angajeaza in acest domeniu.

"Aceasta crestere a numarului de job-uri se datoreaza in primul rand dezvoltarii in ansamblu a companiilor, fapt ce duce la o crestere a nevoilor de solutii IT. Toate marile companii (romanesti sau internationale) au departamente de IT foarte bine puse la punct, care asigura si dezvolta infrastructura tehnologica a acestora. La o simpla privire asupra job-urilor active in acest moment pe site, putem observa ca majoritatea acestora sunt job-uri oferite de companii ce nu au ca obiect principal de activitate dezvoltarea software. in al doilea rand, numarul mare de job-uri in IT rezulta si din cresterea numarului de companii IT romanesti, dar si intrarii continue pe piata, a companiilor straine din domeniu.", a declarat pentru NewsIn, Laura Chilom.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Suveica Poteras-Mantale (2012 afisari)
 "Am fost bodyguardul lui ben Laden" (1927 afisari)
 Panica in Parchete (1890 afisari)
 Gondola liberala (1610 afisari)
 Escorta Air Force One a aterizat la Cluj (1519 afisari)
 Imagini socante! Mutilat de o tumoare gigant de 70 de kilograme (2744 afisari)
 La 83 de ani, Lauren Bacall indrazneste sa arate un decolteu foarte indraznet (2322 afisari)
 Un georgian vrea sa se insoare cu femeia robot creata de el (1739 afisari)
 Abramovich vrea sa uneasca Rusia si SUA printr-un tunel (1676 afisari)
 Presedintia, despre zvonul legat de un posibil divort al lui Basescu: "Nu are nici o legatura cu realitatea" (1657 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01286 sec.