Ziua Logo
  Nr. 4183 de vineri, 14 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Bush aterizeaza la Constanta

Liderul de la Casa Alba va ajunge si la Neptun in perioada Summit-ului NATO

Cristian David, ministrul Internelor si Reformei Administrative, a confirmat, ieri, faptul ca George W. Bush, presedintele SUA, va ajunge si la Neptun in perioada Summit-ului NATO din 2-4 aprilie 2008. Prezent la Reuniunea Asociatiei Oraselor din Romania, David a declarat ca la sfarsitul acestei saptamani se va deplasa la Constanta pentru a discuta cu autoritatile locale masurile de securitate legate de vizita presedintelui SUA, George W. Bush, in judetul Constanta.

"La sfarsitul saptamanii voi fi la Neptun pentru a discuta cu autoritatile de acolo o posibila vizita a presedintelui SUA", a precizat David. El a refuzat sa ofere mai multe detalii despre vizita presedintelui american in judetul Constanta, nedorind sa comenteze informatia aparuta in presa, potrivit careia oficialul de la Casa Alba va avea o intrevedere bilaterala cu presedintele rus, Vladimir Putin, in Vila de protocol de la Neptun. Oricum, posibila intalnire dintre Putin si Bush ar putea avea loc si la Palatul Foisor din Sinaia sau intr-o vila de protocol din Predeal sau Poiana Brasov. Organizatorii Summit-ului au anuntat deja ca masurile de securitate destinate Summit-lui NATO au fost extinse si la nivelul judetelor Brasov, Prahova si Constanta.

Culoare pentru delegatiile oficiale

Cristian David a mai anuntat faptul ca in perioada Summitului coloanele oficiale ale delegatiilor straine vor circula pe culoare separate. "Pe arterele principale se vor crea culoare speciale destinate delegatiilor strainie. Politia Rutiera va fi mobilizata pentru a asigura fluidizarea traficului din Bucuresti", a declarata ministrul David. El a mai mentionat ca nu va fi afectata decat zona centrala a Capitalei. De asemenea, in perioada Summitului, institutiile publice din "zona de protectie 0", adica centrul Capitalei, isi vor suspenda activitatea. "Serviciile publice din perimetrul de securitate vor fi suspendate pe perioada Summit-ului, dar numai din zona zeroi, a mai precizat Cristian David. El a reamintit faptul ca fortele de ordine implicate in protectia oficialitatilor care vor fi prezente la Summitul NATO se pregatesc si pentru eventuale proteste ale sustinatorilor antiglobalizarii. (D.D.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Partidul Penal Maghiar (3030 afisari)
 Culisele afacerii Kosovo (2788 afisari)
 Ati pierdut ce n-ati avut! (2369 afisari)
 Facultatea de Stramb (1799 afisari)
 Hillary lovita de sex si rasism (1779 afisari)
 Dovezi matematice ale existentei lui Dumnezeu (4557 afisari)
 Poveste de dragoste intre o eleva si directorul scolii la Colegiul Tehnic Traian din Capitala (3104 afisari)
 Fetita cu doua fete venerata ca un zeu (2717 afisari)
 Cel mai gras om din lume, dus cu platforma la o intalnire romantica (2581 afisari)
 Meteoriti dintr-un alt sistem solar descoperiti in Antarctica (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01336 sec.