Ziua Logo
  Nr. 4134 de joi, 17 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Copos il anunta pe Despotovic

Boss-ul din Giulesti a sustinut ieri o conferinta de presa, in care a anuntat ca Rapid il va transfera pe atacantul Ranko Despotovic, de la Vojvodina Novi Sad, pentru o suma de depaseste 2,5 milioane de euro (n.r. - surse din Serbia vorbesc de o suma mai mica de un milion de euro)!

"Dupa plecarea lui Mazilu am promis ca voi aduce un jucator de echipa nationala. Decizia de a-l aduce pe Despotovic imi apartine numai mie! Este un superjucator pentru care imi asum intreaga responsabilitate, asa cum am facut-o cu Mazilu si Lazar", a spus Copos. Dupa amiaza, patronul rapidist s-a laudat ca toate documentele au fost semnate si ca Despotovic este jucatorul Rapidului pentru urmatorii cinci ani.

"Ii multumesc presedintelui Vojvodinei, care a fost foarte corect. Meritul transferului ii apartine lui Zotta (n.r. - Constantin Zotta, director general al clubului) care a plecat imediat in Serbia si a negociat o noapte si o zi. Ne-am inteles si cu clubul, si cu jucatorul, dar nu am semnat inca actele. Se mai pot schimba lucrurile pentru ca exista o oferta din Germania, dar mizez pe faptul ca sarbii sunt oameni de mare caracter", a mai spus Copos, pentru ca mai tarziu sa confirme transferul. Acesta a dat detalii si despre interesul pentru mijlocasul galatean Janos Szekely. "Am facut o oferta Otelului prin impresarul Ion Codoban, in care am specificat suma de 750.000 de euro pentru transferul lui Szekely la Rapid. Fotbalistului i-am oferit 110.000 de euro in primul an de contract. Am inteles ca el dorea 200.000 de euro, adica aproape dublu decat castiga Lazar. La Rapid avem nevoie de jucatori care sa munceasca pentru bani, de fotbalisti care sa aiba salarii corecte", a explicat Copos, care a precizat si destinatia banilor luati din transferul lui Mazilu la Dnepr. "Mazilu s-a transferat pentru 3.750.000 de euro. 50.000 de euro se vor duce la o firma de impresariat, iar Siman are zece la suta din orice depaseste 2.300.000 de euro. Restul banilor au fost reinvestiti in club", a precizat Copos. Acesta a mai spus ca Leonard va semna cu Rapid, insa nu pe un salariu foarte mare. "Leonard se antreneaza cu Rapid, nu a semnat deocamdata nimic. Este dorinta lui Rednic si o respect. Probabil va semna un contract pe sase luni, dar cu un salariu corect, si va avea drept de prelungire inca un an", a declarat Copos. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Erorile lui Nostradamus (6194 afisari)
 Prim-ministru jucator (3500 afisari)
 Coruptie in SRI (3080 afisari)
 Dusmanii lui Eminescu la Chisinau si Cotroceni (2414 afisari)
 Nu vreti un doctorat? (2143 afisari)
 Moda testicolelor agatate de masina face ravagii in SUA (2672 afisari)
 Bulgaria, calul troian al Rusiei in UE si NATO (2203 afisari)
 Omar Hayssam pregateste dezvaluiri incendiare  (2011 afisari)
 Un palmier din Madagascar se vede din spatiu (1832 afisari)
 Cristian Cioaca: "Elodia este in viata" (1585 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01098 sec.