Ziua Logo
  Nr. 4017 de sambata, 25 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Autocar cu cruce pentru Steaua

FC Steaua si-a prezentat ieri noul autocar al echipei, o combinatie intre ultramodern si kitsch. Astfel, daca in interior se gasesc dotari demne de un automobil de lux, gen aer conditionat, scaune si canapele de piele, mini toaleta, frigider si camera video, monitoare LCD si sistem DVD, exteriorul a fost pictat in culorile ros-albastre, peste care s-au aplicat mai multe insemne.

Pe laterale s-a desenat cate o cruce mare, evident, la dorinta patronului Gigi Becali, in timp ce partea din spate contine "vitrina" cu trofee, putand fi admirate, la scara mare, toate cupele castigate de Steaua de-a lungul tim-pului.

La inaugurarea noului mijloc de transport al echipei au fost invitati trei fosti jucatori, Ilie Savu, Eugen Mladin si Ioan Apostol, care si-au amintit ca, la primul meci jucat de ASA (prima denumire a ros-albastrilor), exact acum 60 de ani, echipa s-a deplasat intr-un vagon prapadit. Festivitatea a avut si un moment tensionat, cu Savu criticand dur jocul elevilor lui Hagi:

"Autocarul plange cu asemenea jucatori care nu stiu ce sa faca in teren. Cine sta pe banca? Le cad mingile in cap mereu, ca doar Dica e putin mai inalt ca mine! Ce facem? Aruncam mingi acolo doar ca sa ne cada in cap?". (B.G.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Geopolitica, F.D. Roosevelt si Noua Ordine Mondiala (5452 afisari)
 Cele 10 forte care au facut pamantul plat (4317 afisari)
 Conjuratii de la Tescani (3356 afisari)
 80 de bice in piata publica (3169 afisari)
 Chisinaul scoate probe (2671 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01921 sec.