Ziua Logo
  Nr. 3917 de luni, 30 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Canacheu il contrazice pe Stan

Presedintele Comisiei de aparare a Camerei Deputatilor, democratul Costica Canacheu, neaga acuzatiile formulate de pesedistul Ion Stan referitoare la obedienta serviciilor de informatii fata de presedintele suspendat si precizeaza ca Traian Basescu sau alti factori decidenti ai puterii instalate in 2004 nu s-au folosit de serviciile secrete.

In opinia lui Canacheu, secretarul Comisiei pentru controlul activitatii SRI, Ion Stan, face "agitatie si propaganda" prin scrisoarea deschisa pe care a adresat-o serviciilor de informatii. "Prin acest demers se insinueaza opiniei publice ca presedintele sau alti reprezentanti ai acutalei puteri folosesc serviciile. Ii spunem d-lui Stan ca, in nici un caz, puterea instalata in 2004 nu a facut acest lucru", a spus Costica Canacheu, la Realitatea TV. Amintim ca deputatul PSD Ion Stan a trimis, recent, tuturor serviciilor de informatii, securitate si protectie o scrisoare deschisa prin care le cere sa iasa de sub influenta lui Traian Basescu.

Sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, Stan a subliniat din nou ca institutii ale statului au fost folosite de Basescu in lupta politica, facand referiri si la recentele informatii legate de solicitari adresate instantelor de judecata de catre SRI si inspectorate de Politie. "Institutiile statului de drept, Politie, servicii secrete, organe de urmarire si cercetare penala, indiferent ca sunt in cadrul Ministerului Public sau al Ministerului de Interne au fost folosite de Traian Basescu in rafuiala politica pe care a inceput-o cu PSD, apoi cu Guvernul, cu reprezentantii partidelor si cu Parlamentul", a spus, conform Rompres, deputatul Stan. (O.B.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Gura de Rai (12770 afisari)
 Intre Doina Cornea si Liiceanu (4230 afisari)
 Teste pentru nevasta de milionar (3465 afisari)
 Liiceanu, noul Boc al presedintelui (3408 afisari)
 Referendumul de suspendare a Presedintelui si micile sale secrete (3173 afisari)
 Urmatoarea aparitie a ziarului va fi miercuri, 2 mai (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00509 sec.