Ziua Logo
  Nr. 3909 de vineri, 20 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Procesul "spionilor" incepe astazi

Procesul "spionilor" va incepe, vineri, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), unde vor fi judecati doar Stamen Stancev, Dorinel Mucea si Radu Donciu, acuzele aduse lui Vadim Benyatov Don fiind disjunse in alt dosar. Dosarul privatizarilor strategice din energie, in care fosti demnitari romani si doi oameni de afaceri bulgari sunt acuzati de tradare si spionaj, a fost trimis instantei miercuri.

CAB va judeca, vineri, doar acuzatiile aduse bulgarului Stamen Stancev, lui Mihai Dorinel Mucea si Mihai Radu Donciu. Acuzatiile aduse lui Vadim Benyatov au fost disjunse intr-un alt dosar. Stamen Stancev, Dorinel Mucea si Radu Donciu au fost trimisi in judecata pentru tradare prin transmitere de secrete, prevazut de articolul 157 Cod Penal. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au dispus, la sfarsitul anului trecut, inceperea urmaririi penale fata de invinuitii Stamen Stancev - consultant international, Mihai Dorinel Mucea - adjunctul sefului Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului si Mihai Radu Donciu - consilier al Ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, cu responsabilitati pe linia privatizarii agentilor economici in subordinea ministrului.

Potrivit Mediafax, procurorii Parchetului instantei supreme ii suspecteaza pe fostul ministru Codrut Seres si pe ministrul Zsolt Nagy de "contributie" la comiterea faptelor de care sunt acuzati "spionii". (O.R.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pariul meu a fost castigat (5628 afisari)
 Vin la Cotroceni! (5183 afisari)
 Tin pariul lui Sorin Rosca Stanescu! (3674 afisari)
 "Va voi spune adevarul acestei guvernari" (3346 afisari)
 Confesiunile ucigasului de la Virginia Tech (3212 afisari)
 19:00 (953 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01303 sec.