Ziua Logo
  Nr. 3878 de marti, 13 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Ambasadori rechemati

Ambasadorii Romaniei de la Paris, Bratislava, Haga si cel acreditat pe langa OINM din Viena au fost rechemati ieri in tara, prin decrete prezidentiale semnate de presedintele Traian Basescu, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, au fost

rechemati Sabin Pop - ambasador al Romaniei la Paris, Liviu Aurelian Bota - sef al Misiunii permanente a Romaniei pe langa Organizatiile Internationale si Negocierile Multilaterale de la Viena, Valerica Epure - ambasador in Republica Slovaca si Iulian Buga - ambasador in Regatul Tarilor de Jos (Olanda). (A.H.)

Sandru il chestioneaza pe Vladescu

Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru se va intalni astazi cu ministrul de Finante Sebastian Vladescu, pentru a discuta despre cele 34 de societati de stat care vor fi scutite de la plata obligatiilor fiscale principale. Potrivit unui comunicat PIN, remis presei ieri, intalnirea va avea loc ca urmare a unei solicitari oficiale facute de Lavinia Sandru catre ministrul Finantelor de a comunica valoarea exacta a datoriilor celor 34 de societati cu capital majoritar de stat care vor fi scutite de la plata obligatiilor fiscale principale, pe baza unei ordonante de urgenta. Concluziile intalnirii vor fi facute publice de Lavinia Sandru. (V.D.)

Comisie de ancheta la TVR

Birourile Permanente ale celor doua Camere au aprobat ieri solicitarea Comisiei de cultura a Senatului, privind infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta la postul public de televiziune, a declarat secretarul Camerei, Ioan Munteanu. El a precizat ca, pana lunea viitoare, cand Birourile Permanente reunite vor relua discutia asupra acestui subiect, cele doua Comisii de cultura ale Camerelor trebuie sa redacteze un proiect de hotarare care sa stabileasca numarul de membri si obiectivele acestei comisii de ancheta. (R.G.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Blestemul castigatorilor la Loto (5278 afisari)
 Tariceanu, doi iepuri si-un calcul gresit (3376 afisari)
 Vulnerabila ANAF (3083 afisari)
 E timpul sa plece! (3002 afisari)
 O noua teapa imobiliara marca Dr. Moarte (2654 afisari)
 Atac la Basescu prin Curtea Constitutionala (416 afisari)
 Loteria vizelor pentru moldoveni (242 afisari)
 DNA verifica veniturile necuvenite incasate de sefii Loteriei Romane (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00561 sec.