Ziua Logo
  Nr. 3793 de miercuri, 29 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

"Codul lui Da Vinci", partea a doua

Productia cinematografica de mare succes in intreaga lume "Codul lui Da Vinci", adaptare pentru marele ecran a romanului cu acelasi nume scris de Dan Brown, va avea in curand o continuare, titreaza Hollywood.com.

Conform site-ului citat, Akivei Goldsman, cea care a realizat adaptarea pentru marele ecran a cartii, i-ar fi fost oferite 3.8 milioane de $ pentru a realiza scenariul partii a doua a filmului.

Se pare ca aceasta continuare nu se va constitui intr-o versiune originala, ci va fi o adaptare ce va avea la baza un alt roman al lui Brown, "Ingeri si Demoni" (publicat in 2000), scriere care a precedat "Codul Da Vinci".

Filmul, programat pentru a fi lansat in cinematografe in 2008, va urmari aventurile specialistului in simbolistica Robert Langdon, interpretat de celebrul actor american Tom Hanks.

Scenariul initial, in care profesorul Langdon ajuta o femeie sa descopere legaturile dintre moartea tatalui ei si conspiratiile puse la cale de o societate secreta, va fi modificat pentru a se face legatura cu prima productie.

Pentru mai multe detalii despre controversele iscate de cartea "Codul lui Da Vinci" dar si succesul de public, accesati site-ul: ^http://codulluidavinci.ro/?page_id=7^

Filmul "Codul lui Da Vinci" a avut incasari record inca din primele zile de la lansare, fiind a doua cea mai profitabila lansare din toate timpurile,dupa "Star Wars: Episodul III - Razbunarea Sith". Pentru mai multe detalii, accesati site-ul ZIUA: ^http://www.ziua.net/display.php?data=2006-05-23&id=200074^

REACTII LA CALD

Monica ANDRONESCU, redactor Departament Cultura: Isteria provocata de aparitia romanului "Codul da Vinci" urmata de cea a filmului continua. Si asta pentru ca productiile se bazeaza pe o reteta ce nu poate da gres pentru ca exploateaza nu atat nevoia de senzational, cat, mai degraba, nevoia de maculare, tot mai vizibila, a tot ceea ce inseamna persoana divina.

Cristina STEFAN
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Britney Spears fara chiloti (11391 afisari)
 Curat murdar tradare! (5146 afisari)
 Elena Udrea, avocat de milioane (3424 afisari)
 Abuz Plaza (3118 afisari)
 "In oglinda sunt eu" (2621 afisari)
 Romania, popas pentru un posibil spion rus arestat in Canada (497 afisari)
 Suie Paparude si Gojira, diseara, in B52 (159 afisari)
 Primele arestari in "dosarul privatizarilor" (88 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00557 sec.