Ziua Logo
  Nr. 4256 de joi, 12 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Antonescu:"M-am plictisit ca Bsescu s se vicreasc pentru c l-a numit premier pe Triceanu"

Vicepreedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, pentru NewsIn, c a ajuns s se plictiseasc de afirmaiile efului statului care se "vicrete" c l-a desemnat premier pe Clin Popescu Triceanu, in condiiile in care aceast numire este conform cu protocolul Alianei i Constituia.

"Pe mine m plictisesc declaraiile preedintelui", a comentat Antonescu afirmaiile lui Traian Bsescu, care i-a manifestat regretul profund c in actualul mandat a respectat protocolul Alianei D.A. i l-a numit pe Clin Popescu Triceanu ca prim-ministru. "Nu este prima dat cand se vicrete pe subiectul sta", a afirmat vicepreedintele liberal.

Potrivit lui Antonescu, eful statului confund in continuare Constituia cu un vis al su, deoarece, in conformitate cu legea fundamental, preedintele nu poate aduce un prim-ministru de acas. Vicepreedintele liberal a subliniat c protocolul Alianei PNL-PD prevedea c un partid desemneaz preedintele, iar cellalt premierul, astfel incat Traian Bsescu era obligat s-l numeasc pe Triceanu in funcie. In plus , Antonescu a susinut c Traian Bsescu uit c aliana cu PNL a salvat PD, aflat atunci la 7%.

Vicepreedintele liberal a mai comentat c Traian Bsescu poate s-i rezolve problemele doar dac ii cumpr un teren, pe care s-l imprejmuiasc cu sarm ghimpat, ii ia "slugile" de la PD, din societatea civil, din mass-media i face un Guvern in fiecare zi, o zi condus de Elena Udrea, in ziua urmtoare condus de Elena Bsescu. "Noi n-avem nicio vin, pur i simplu ne-am plictisit", a conchis Antonescu.

Preedintele Traian Bsescu a declarat, intr-un interviu acordat postului de televiziune ieean Tele M, c regretul lui profund in actualul mandat este c a respectat protocolul Alianei DA i l-a numit pe Clin Popescu Triceanu ca prim-ministru, transmite corespondentul NewsIn.

"Sunt destule lucruri pe care le regret. Spre exemplu, unele ieiri de-ale mele, care sunt parte din modul in care eu sunt construit, dar ca preedinte poate trebuia s mi le cenzurez total: celebrul episod cu ziarista din ziua referendumului sau alte incidente de limbaj. Dar, dac pe fond regret ceva, este c am respectat protocolul Alianei DA. Am avut reineri cand l-am desemnat pe domnul Triceanu, care, din pcate, la ase luni mi s-au confirmat. Dansul a preferat s o ia pe drumul pe care l-a impins Patriciu ctre PSD. Dac a fi numit un prim-ministru de la PD, Guvernul ar fi mers mult mai bine, iar eu a fi avut un parteneriat. Acest lucru il regret profund", a spus preedintele rii.

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Regele l-a evitat pe Iliescu (4101 afisari)
 Rufele ambasadoarei Pastarnac (3158 afisari)
 Planul de curatare a Pietei Universitatii (2358 afisari)
 Dihonie in PNL (2287 afisari)
 Marele blat politic (1854 afisari)
 Se destrama Ucraina: Harkovul se declara liber de NATO iar Sevastopolul doreste neutralitatea  (3890 afisari)
 Fotografii spion cu Dacia XL (2970 afisari)
 Euro sexy 2008, partide pentru care orice barbat ar renunta la fotbal (2890 afisari)
 Inima unui francez, declarat mort, a inceput sa bata in timp ce medicii se pregateau sa-i preleveze organele (2790 afisari)
 Mark Anthony, la brat cu Jennifer Lopez, dar cu ochii dupa o rusoaica blonda (2283 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00472 sec.