Ziua Logo
  Nr. 4256 de joi, 12 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Bucuresti: Restrictii de circulatie langa Aeroportul Baneasa pentru sase luni

Gropi, gunoie, canalizari fara capace, trafic infernal si primarul care tocmai da sa plece fara sa fi rezolvat nimic din toate acestea. Din nou se inchid drumuri, din nou nervi si ore in sir petrecute in blocaje rutiere. In curand va trebui sa cerem de la primarie spor pentru rabdare. Ministerul Transporturilor a anuntat ca, incepand cu miercuri, 18 iunie, vor fi demarate lucrarile de executie ale pasajului subteran din zona intersectiei Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1) - Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, fiind impuse restrictii de circulatie in zona. Pentru sase luni, vom fi nevoiti sa calatorim pe rute ocolitoare sau sa infruntam cozi uriase de masini.

In acest sens, in noaptea de 17 - 18 iunie, ora 22:00, vor fi instituite restrictii de circulatie, prin instalarea semnalizarilor rutiere temporare, pe tronsonul de drum cuprins intre strada Dobrogeanu Gherea si Bulevardul Aerogarii, pentru o perioada de timp de aproximativ sase luni. Astfel, pe tronsonul mentionat, circulatia autovehiculelor se va desfasura pe cate doua benzi, atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire din Capitala.

In plus, pe bulevardul Aerogarii, la intersectia cu Soseaua Bucuresti - Ploiesti, vor fi instituite restrictii de circulatie zilnic, intre orele 22:30 - 04:00, circulatia rutiera desfasurandu-se in ambele sensuri, pe jumatate din partea carosabila. Pentru evitarea aglomerarii traficului rutier pe acest tronson de drum national, Ministerul Transporturilor recomanda trasee ocolitoare: Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - strada Nicolae Caranfil - Bulevardul Aerogarii - DN 1, Piata Presei Libere - Bulevardul Poligrafiei - strada Baiculesti - Soseaua Straulesti - Bulevardul Ion Ionescu de la Brad - DN 1, Bulevardul Bucurestii Noi - Soseaua Ionescu Sisesti - strada Jandarmeriei - DN 1 sau Soseaua Colentina - strada Doamna Ghica - Soseaua Petricani - Soseaua Pipera Tunari - strada Erou Iancu Nicolae - Aleea Privighetorilor - DN. Masurile de deviere a traficului rutier au fost stabilite si convenite impreuna cu Inspectoratul General al Politiei si cu Brigada de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti, si avizate in cadrul Comisiei Tehnice de Circulatie din Primaria Municipiului Bucuresti.

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Regele l-a evitat pe Iliescu (4101 afisari)
 Rufele ambasadoarei Pastarnac (3158 afisari)
 Planul de curatare a Pietei Universitatii (2358 afisari)
 Dihonie in PNL (2287 afisari)
 Marele blat politic (1854 afisari)
 Se destrama Ucraina: Harkovul se declara liber de NATO iar Sevastopolul doreste neutralitatea  (3890 afisari)
 Fotografii spion cu Dacia XL (2970 afisari)
 Euro sexy 2008, partide pentru care orice barbat ar renunta la fotbal (2890 afisari)
 Inima unui francez, declarat mort, a inceput sa bata in timp ce medicii se pregateau sa-i preleveze organele (2790 afisari)
 Mark Anthony, la brat cu Jennifer Lopez, dar cu ochii dupa o rusoaica blonda (2283 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01391 sec.