Ziua Logo
  Nr. 4244 de joi, 29 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Romtelecom nu are niciun contract incheiat cu Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare

Catre redactia ZIUA Online,

Ca urmare a publicarii in versiunea online a ziarului ZIUA, editia din data de 26 mai 2008, a articolului "Sex oral si EMO in reviste distribuite gratuit in licee", in care compania Romtelecom era mentionata intr-un context eronat, va rugam sa primiti si sa publicati urmatoarele precizari, spre corecta informare a cititorilor publicatiei dvs:

Serviciul ClickNet oferit de Romtelecom, care asigura acces Internet de banda larga, a fost promovat, in perioada 5-16 mai, prin parteneriat cu revista My Ban, pe baza unui contract incheiat de agentia de publicitate care dezvolta comunicarea pentru brandul ClickNet, Grey Worldwide Romania, cu SC My Band Media SRL, care editeaza revista My Band. Mentionam ca acest contract de promovare nu urmeaza sa fie prelungit.

Facem aici precizarea ca aceasta colaborare cu revista mai sus mentionata este una similara altor proiecte cu publicatii care se adreseaza tinerilor din Romania.

Facem clar precizarea ca nici in cazul revistei My Band, dupa cum nu este cazul cu niciuna dintre publicatiile cu care Romtelecom are contracte de publicitate/promovare, compania nu controleaza continutul editorial, acesta fiind strict responsabilitatea editorilor publicatiilor respective. In plus, numerele din revista prezentate departamentului de marketing la momentul inchieirii parteneriatului, nu contineau materiale obscene care putea fi catalogate ca nepotrivite pentru tineri.

De asemenea, precizam ca Romtelecom nu are niciun contract incheiat cu Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare pentru promovarea prouselor sale, singurul protocol de care avem stiinta (si pe care vi-l putem pune la dispozitie) fiind cel incheiat intre liceul mentionat si SC My Band Media SRL, editorul revistei mai sus mentionate. Mentionam ca prin acest protocol conducerea liceului si-a exprimat acordul pentru distribuirea revistelor My Band in incinta institutiei de invatamant si ca in acest protocol nu se face nici o referire la Romtelecom sau la brandul ClickNet.

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Enigma de duminica (1984 afisari)
 Sharon Stone in razboi cu chinezii (1972 afisari)
 Inflatie de case (1888 afisari)
 Medvedev: Urca-te linistit la volan, ai baut cu mine! (1649 afisari)
 Parintele Arsenie: Sindicatele, straine de duhul Bisericii (1524 afisari)
 Autoritatile romane se pregatesc pentru cutremur (2977 afisari)
 Un american sustine ca are imagini cu extraterestri de 1,2 m pe care le va da publicitatii vineri (2899 afisari)
 Dior si-a retras reclamele din China in urma scandalului provocat de Sharon Stone (2629 afisari)
 Sotia unui politist a provocat un accident mortal si a fugit de la locul faptei (2235 afisari)
 Gorbaciov: "Este posibil sa asistam la inceputul unui nou razboi rece" (2219 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01218 sec.